Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας με τηλεδιάσκεψη (μέσω της πλατφόρμας ZOOM) την Τετάρτη 10η Νοεμβρίου 2021 ξεκινώντας από ώρα 18:30.

 Σύμφωνα με τις ημερήσιες διατάξεις που κοινοποίησε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πένυ Σπυροπούλου, στην πρώτη ειδική συνεδρίαση θα συζητηθεί και ληφθεί απόφαση στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:     

  • Υποβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Έκθεσης Πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δωρίδος, για το δεύτερο εξάμηνο εφαρμογής του Νόμου 4735/2020 (ΦΕΚ Α’ 197/12-10-2020). (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Σταύρος πολίτης).

Στη συνέχεια και από ‘ώρα 19:00 ακολουθεί τακτική συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:       

  1. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 222/2021 (ΑΔΑ: ΨΧΕΘΩ9Ζ-ΥΞΖ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την: «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας “Δικαστικά έξοδα και αμοιβή πληρεξουσίου δικηγόρου”, σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Γλυμίτσας Γεώργιος)
  2. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 221/2021 (ΑΔΑ: ΨΔΛΡΩ9Ζ-0ΛΞ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την: «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας “Πιστοποιημένου εκτιμητή”, σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, για την ολοκλήρωση  της διαδικασίας απευθείας ανάθεσης ακινήτων ιδιοκτησίας κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Γλυμίτσας Γεώργιος)
  3. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 223/2021 (ΑΔΑ: ΨΦΟΧΩ9Ζ-ΨΕ2) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την: «Απευθείας ανάθεση της Προμήθειας “Αγορά και τοποθέτηση Ηλεκτρολογικού & Ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Κεντρική Πλατεία (Κοινοτικό Γραφείο και Πλατεία)”, σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απευθείας ανάθεσης ακινήτων ιδιοκτησίας κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από πρόσκληση για υποβολή προσφορών». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Γλυμίτσας Γεώργιος)
  4. Κλείσιμο τραπεζικού λογαριασμού πρώην Κοινότητας Τρικόρφου διαχείρισης κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Ευθυμίου. Άνοιγμα νέου ξεχωριστού λογαριασμού για το κληροδότημα Κωνσταντίνου Ευθυμίου (Κεφάλαιο Αυτοτελούς Διαχείρισης) στο όνομα του Δήμου Δωρίδος. Ορισμός εκπροσώπων διαχειριστών για την κίνηση του λογαριασμού. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Γλυμίτσας Γεώργιος)
  5. Καθορισμός αμοιβής για την συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας των υποθέσεων εγκαταστάσεως δύο (2) μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών στην θαλάσσια περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Τολοφώνος του Δήμου μας της εταιρείας «Mediterranean Natural Seafood Α.Ε.». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Πολίτης Σταύρος)
  6. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2021 και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων τρέχοντος έτους. (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Πολίτης Σταύρος)
  7. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού, ΝΠΔΔ Δήμου Δωρίδος», για το δεύτερο μισό της τρέχουσας δημοτικής θητείας. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τσώνος Θεόδωρος)
  8. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 16/164/2019 απόφασης Δ.Σ., για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δωρίδος (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.). (Εισηγητής: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τσώνος Θεόδωρος)


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...