Τα πιο στυλάτα παιδικά δωμάτια για αγόρια και για κορίτσια με έπιπλα Istikbal

Τα παιδικά δωμάτια δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς αποτελούν τις πρώτες και πιο σημαντικές αναμνήσεις που έχει ένα παιδί από την ζωή και το σπίτι του και θα πρέπει να είναι ευχάριστες. Τα παιδικά δωμάτια για αγόρια και για κορίτσια τη σύγχρονη εποχή στηρίζονται στην αισθητική, αλλά και στη λειτουργικότητα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία ποιότητα ζωής, εύκολη καθημερινότητα και μία ευτυχισμένη παιδική ηλικία.

Τα κορυφαία έπιπλα Istikbal είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν υψηλή ανθεκτικότητα για μεγάλη διάρκεια ζωής, κορυφαία αισθητική και φυσικά απόλυτη λειτουργικότητα για διευκόλυνση της καθημερινότητας των παιδιών.

Για τις μικρές σας πριγκίπισσες

Το ροζ και οι παλ αποχρώσεις είναι ιδανικά χρώματα σε δωμάτια για κορίτσια. Τα έπιπλα Istikbal έχουν έξυπνο και πρακτικό σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, για να συνοδεύσουν το παιδί, από την παιδική ηλικία μέχρι και την εφηβεία του. Κρεβάτια κουκέτες ή και συρταρωτά, χαριτωμένες ντουλάπες και ραφιέρες, βιβλιοθήκες, συρταριέρες και γραφεία σε girly ζωηρές αποχρώσεις δημιουργούν το τέλειο δωμάτιο για κορίτσια.

Το σετ Portivo Pink που θα βρείτε στα έπιπλα Istikbal είναι μία υπέροχη πρόταση για παιδικό δωμάτιο, καθώς περιλαμβάνει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα παιχνίδια του, ένα άνετο γραφείο με βιβλιοθήκη και ένα χαριτωμένο κρεβάτι με κομοδίνο, όλα σε αποχρώσεις του ροζ και του λευκού σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμο ξύλο. Οι ορθογώνιες κατασκευές βοηθούν στην εύκολη τοποθέτηση των επίπλων στο δωμάτιο, αφήνοντας αρκετό ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο για παιχνίδια και λοιπές δραστηριότητες.

Για τους μικρούς σταρ της ζωής σας

Τα παιδικά δωμάτια για αγόρια απαιτούν πιο γήινα χρώματα και πιο σκούρες αποχρώσεις. Ευτυχώς τα στυλάτα και ανθεκτικά έπιπλα Istikbal έχουν για εσάς τις καλύτερες προτάσεις και σε αυτή την περίπτωση, για να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό και λειτουργικό δωμάτιο για τον μικρό σας σταρ.

Το παιδικό δωμάτιο Lauren σε σκούρο καφέ και μπλε-γκρι είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μία ουδέτερη ατμόσφαιρα, που θα μπορεί το παιδί να στολίσει με τα αγαπημένα του χόμπι. Μουσικά όργανα, μπάλες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, ότι κάνει τον μικρό σας να ονειρεύεται, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τις αποχρώσεις του παιδικού δωματίου Lauren για αγόρια.

Βρείτε αυτά και ακόμα περισσότερα παιδικά δωμάτια για αγόρια και για κορίτσια στο ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα Istikbal Kimerlandκαι δημιουργήστε τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά σας!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...