Ναύπακτος:Κάλεσμα της Αγωνιστικής ενότητας του Ε.Κ.Ν.Δ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μπροστά στις κινητοποιήσεις και θα συνεχίσει για να ξεσκεπάσει τους ενόχους για αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Θα εκφράσει, όπως κάνει πάντα, το γνήσιο λαϊκό αίσθημα, την οργή που δίκαια ξεχειλίζει από τον εργατικό – λαϊκό κόσμο, από τη νεολαία της πατρίδας μας.

Κάθε μάνα και κάθε πατέρας γνωρίζει καλά τι σημαίνει αυτό που γράφουν οι νέοι στα πανό: “πάρε όταν φτάσεις…”. Κάθε άνθρωπος, δεν μπορεί παρά να νιώσει το στομάχι του να σφίγγεται, ακριβώς γιατί γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Ούτε η κακιά ώρα φταίει, ούτε η κακιά η χώρα, ούτε η κακιά στιγμή. Φταίει το κυνήγι του κέρδους που κυριαρχεί παντού και δολοφονεί, φταίνε όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτήν την χώρα.

Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και οι κρατικές και οι κυβερνητικές και της ιδιωτικής εταιρείας και οι ατομικές ευθύνες όπου υπάρχουν, όλες! Δεν πρέπει να παραγραφούν, δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Με μεγαλύτερη ορμή, πιο πολλοί, πιο αποφασισμένοι!

Η πείρα των τελευταίων 12 χρόνων και οι τραγικές καταστροφές που έβαλαν τη σφραγίδα τους σε αυτήν την πορεία της καπιταλιστικής βαρβαροτητας επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν «μεσσίες»!

Σε εισήγησή του ο πρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας πρότεινε συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία 16 Μάρτη και σιωπηλή διαμαρτυρία το απόγευμα???

Ενώ σε όλη την Ελλάδα η οργή ξεχειλίζει για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που διαπράχθηκε, οι υπερασπιστές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της εργοδοσίας, της ΕΕ και των διαχρονικών κυβερνητικών και πολιτικών ευθυνών, προτιμούν τη σιωπηλή διαμαρτυρία.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Οι ζωές μας αξίζουν και τις θέλουμε ασφαλείς και για εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας! Δεκάδες τα νιάτα που “δεν έφτασαν” και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!

  • Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικέςμεταφορές κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
  • Παλεύουμε για την ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας
  • Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος εδώ και τώρα αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.
  • Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής

Καλούμε τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τη νεολαία, τους συνταξιούχους και όλο το λαό σε αγωνιστική κινητοποίηση – ΑΠΕΡΓΙΑ – συγκέντρωση στην Πλατεία Φαρμάκη, την Πέμπτη 16 Μάρτη και ώρα 10:30 το πρωί.                     ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

Συμμετέχει το Παράρτημα Ναυπάκτου των Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...