Συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ στη Ναύπακτο.Δείτε τη λίστα !!!!

Σας αποστέλλουμε σχετικό κατάλογο με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς της περιοχής ευθύνης σας και παρακαλούμε όπως προβείτε στην ενημέρωση των πολιτών με οιονδήποτε τρόπο θεωρείτε πρόσφορο (πχ ανάρτηση σε πίνακα ανακοινώσεων δημόσιων υπηρεσιών, δημαρχείο, νοσοκομείο, ΚΕΠ κλπ). Η ανωτέρω διαδικασία απαιτείται ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν κενά ενημέρωσης και πληροφόρησης των ασφαλισμένων και προβλήματα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Μονάδων υγείας για περίπου ένα μήνα.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

 Για περισσότερες πληροφορίες

σχετικά με τους Ιατρούς πατήστε εδώ.

 

                                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

                                                                                                            Δ. ΚΟΝΤΟΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΗ!!!!!!
    ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΦΟΝ ΤΟΥΣ.
    .
    .
    .
    .
    .
    ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!!!!
    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ

  2. O κ. Κοντός και οι λογείς κ. Κοντοί θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τους πολίτες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν πάει σπίτι τους – (μαζί με τον απαράδεκτο Υπουργείο Υγείας(?) – αφού θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων των ασθενών της περιοχής.
    Δηλ. ένας πολίτης που αρρωστήσει και χρειασθεί καρδιολογική, πνευμονολογική, ωτορινολαρρυγολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσει επιπλοκές της γρίππης θα πρέπει να απαυεθυνθεί είτε σε κάποιο απο τους παθολόγους (εαν δεν έχουν πλαφόν) είτε στο κέντρο Υγείας είτε στο Νοσοκομείο. Γυρίσαμε πίσω στο 1978 όπου δεν υπήρχαν ειδικότητες.
    Να χαιρόμαστε τον Υπουργό μας. Αλλά βέβαια αυτός δεν θα χρειασθεί ποτέ να απευθυνθεί μαζί με το υπόλοιπο λαό στις ίδιες υποδομές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...