Πονοκέφαλος Παπαθανάση με Κουνέλη – Μπαλωμένο !!!

Αρνητική εξέλιξη στο εσωτερικό της παράταξης του Θ.Παπαθανάση δημιουργεί η αποχώρηση του στελέχους του από το Αντίρριο Βασίλη Κουνέλη.

Ο Βασίλης Κουνέλης θα ήταν υποψήφιος στο τοπικό του Αντιρρίου με την παράταξη και η αποχώρησή του πλέον δημιουργεί έξτρα προβλήματα.Το τι θα γίνει τελικά κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.Όπως και δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο ή τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Δεδομένο θεωρείται όμως ότι με την αποχώρησή του,ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο τόσο ο Τ.Λουκόπουλος,όσο και ο Γ.Μπουλές στην περιοχή του Αντιρρίου,ενώ φαίνεται να  δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα στην παράταξη Παπαθανάση.

Η περίπτωση Μπαλωμένου στο Γαλατά.

-Γρίφος η συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές !!!

Φαίνεται όμως ότι πρόβλημα υπάρχει και με τη συμμετοχή του νυν προέδρου Γαλατά Λ.Μπαλωμένου στα ψηφοδέλτια της παράταξης Παπαθανάση.

Ο ίδιος ο επικεφαλής επισκέφθηκε με στενούς συνεργάτες του την περιοχή και είχαν συνάντηση με τον κ.Μπαλωμένο,ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις και οι επιφυλάξεις του.

Φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας του κάμπου,θέτει συγκεκριμένους όρους για τη συμμετοχή του και κάτι τέτοιο εξετάζει ο κ.Παπαθανάσης.Άλλωστε η επιρροή του κ.Μπαλωμένου στην περιοχή είναι ισχυρή και θεωρείται στέλεχος πρώτης γραμμής που πολλοί συνδυασμοί θα επιθυμούσαν να διαθέτουν στις τάξεις τους.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει κι εδώ το τοπίο !!

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Παπαθανασης ειναι κλεισμενος ουτος η αλλως. Πονοκεφαλο πρεπει να πιανει τους υπολοιπους μολις δουν τους υποψηφιους!

  2. Οσο αφορα τον Κο Μπαλωμενο απο πισω κρυβετε ο Τσουκαλας. ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Αγαπητε Ντινο εκβιασμοι δεν παιρνανε εδω. Τα παιγχνιδακια τελος.

  3. Τσουκαλα σταματα να δημιουργεις προβλημα στον Θαναση. Ξερουμε οτι αυτα ειναι ολα δικα σου. Εχεις καποιο προβλημα; Δεν πας σε γιατρο να κοιταχτεις; Επειδη δεν εχεις τα προσοντα να κατεβεις για Δημαρχος κανεις ιντριγκες; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

  4. Ο Γαλατας ψηφιζει Παπαθαναση γιατι δεν εκβιαζεται ουτε υποκειπτει απο ορους που καποιοι θελουν να του βαλουν. Ο Θανασης αλλαξε και λυπαμε φιλε μου που δεν το καταλαβες ακομη. Ορους και συμφωνιες κατω απο το τραπεζι αλλου………….!
    Παλι ο Ντινακος εβαλε το χερακι του; Μαζεψτε τον!!!!!!

  5. Στο ανταρτικο του Μπαλωμενου ο Τσουκαλας τι ειδους συνεργατη τον εχει; Ηταν ποτε ο Tσουκαλας Δημαρχος; Ντροπη σου Τσουκαλα για τις συμφωνιες κατω απο το τραπεζι που κανεις με τον Μπαλωμενο σε βαρος του Θαναση. Ευτυχως σε εχει παρει χαμπαρι. Τα λεπτα σας αισθηματα αλλου………..! αυτο απο εναν Γαλατιανο που εχει αρχισει να αηδιαζει απο ολα αυτα. Φερεστε χωρις να φορατε παντελονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...