Άγριο ξύλο μέσα σε δικαστήριο στην Κρήτη

Σε .. ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση του βιασμού μιας 28χρονης -σήμερα- κοπέλας με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες.

Πρόκειται για περιστατικό που είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η 25χρονη τότε κοπέλα είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους δυο άνδρες,  κοντά σε στάση λεωφορείου, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Με το ξεκίνημα της ακροαματικής διαδικασίας, όμως, προκλήθηκε μεγάλη ένταση καθώς ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης αναβολή για λόγους ασθενείας του ενός εκ των συνηγόρων. Το δικαστήριο διέκοψε για περίπου μια ώρα, προκειμένου να προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο.

Το κλίμα ωστόσο στην αίθουσα ήταν εκρηκτικό και στο άκουσμα της διακοπής οι συγγενείς των δυο πλευρών πιάστηκαν στα χέρια.

Στη δικαστική αίθουσα έπεσε  άγριο ξύλο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η σύρραξη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που οδηγήθηκαν στα κρατητήρια καθώς επιτέθηκαν στην παθούσα ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υποβληθεί μήνυση από την πλευρά της.  Το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Νοεμβρίου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...