ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

Αφορμή για την σημερινή μας παρέμβαση, λάβαμε από την παρακάτω σκαναρισμένη πρόσκληση που λάβαμε χθες στα μηνύματα μας από τον Δήμο .

Δεν θα σταθούμε στην απαξιωτική εικόνα  έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα αλλά στην ουσία. Εγκαινιάζεται ένα σπουδαίο έργο για τους νέους του Περιθωρίου το οποίο εντάσσεται σε μια σειρά έργων αθλητισμού που δρομολόγησε η παράταξή μας. Γήπεδα Λυγιά, Γαυρολίμνης, Άνω Χώρας Γαλατά, Δάφνης, Πλατάνου, Ξηροπήγάδου κλπ. Βέβαια έχει ολοκληρωθεί και το γήπεδο του Γαλατά αλλά δεν εγκαινιάστηκε ακόμα γιατί έπρεπε να κάνουν το κομμάτι τους οι τοπάρχες κ.κ.Τσουκαλάς και Τραχύλης που σύμφωνα με τους οποίους το γήπεδο «φύτρωσε» και επειδή είναι και  πιασάρικο θα αποφασίσουν αυτοί πότε θα το εγκαινιάσουν.

Περαιτέρω επισημάνουμε  συμπληρωματικά και  τους αθλητικούς χώρους στα σχολεία, το ταρτάν του Εθνικού Σταδίου σε συνεργασία με τις διοικήσεις τους και ένα σωρό άλλους  χώρους για τον αθλητισμό και τη νεολαία  που όποιες μεθοδεύσεις και να ακολουθήσει η υπό προθεσμία πλέον δημοτική αρχή να τις υποτιμήσει ή να τις οικειοποιηθεί, η κοινωνία και γνωρίζει και δεν ξεχνά.

Υ.Γ. Περιμένουμε και τα νέα γήπεδα που σχεδιάζει και μελετά η δημοτική αρχή για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...