Τέλος για τις διακοπές του Σάμι Φάις στην Πάτμο. Έπεσε από το σκάφος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Τέλος για τις  διακοπές του Σάμι Φάις στην Πάτμο. Έπεσε από το σκάφος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο
Το ταξίδι στην Πάτμο, μετά την καθιερωμένη στάση στη Μύκονο, οδήγησε τον επιχειρηματία Σάμι Φάις σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με μετατόπιση σπονδύλου στη μέση.

Σύμφωνα με την Espresso, ο κ. Φάις μαζί με την σύζυγό του Μαρία Καλάβρια και τις δύο κόρες τους, μετέβησαν στην Πάτμο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και τα τρία τους παιδιά που παραθερίζουν στο νησί.

Το καινούριο του σκάφος του, ωστόσο, παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και ο ίδιος βρέθηκε στη θάλασσα με δυνατούς πόνους στη μέση. Νοσοκομειακό ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή και τον μετέφερε στην Αθήνα, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Σάμι Φάις το 2001 έζησε άλλη μία περιπέτεια, όταν με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για κακουργηματική απάτη σε βάρος επενδυτών, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, παράβαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, όλα με επίκεντρο την εταιρεία Μακεδονικά Κλωστήρια, βασικός μέτοχος της οποίας ήταν στο παρελθόν ο επιχειρηματίας Βασίλης Ζούλοβιτς.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...