Φιλική νίκη για Α.Ο. Γαλατά 3-0 την Ένωση Ευηνοχωρίου υπό το βλέμμα του Τραϊανού Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Ευηνοχώρι και σήμερα παρακολούθησε το φιλικό αγώνα του Α. Ο. Γαλατά «Μιλτιάδης Μαλακάσης» με την Ένωση Ευηνοχωρίου.

Ο Α. Ο. Γαλατά «Μιλτιάδης Μαλακάσης» ήταν εξαιρετικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, με την Ένωση Ευηνοχωρίου την οποία νίκησε με 3-0 , προηγήθηκε με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο στο 18’ με γκολ του Α. Γκεζέπη και στο 21’ και 40’ με γκολ του Ζ. Γκεζέπη όπου και κράτησε τη διαφορά ως το τέλος του αγώνα.

Ο Ζ. Γκεζέπης ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης για την ομάδα του Α.Ο. Γαλατά πετυχαίνοντας 2 γκολ, καθώς και ο τερματοφύλακας Μπέλλας με σωτήριες επεμβάσεις και εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Άκρως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και από το αποτέλεσμα του αγώνα, παρουσιάστηκε μετά τη λήξη του αγώνα, ο νέος τεχνικός του ο Α. Ο. Γαλατά Lucian Diakonu.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Γαλατάς (Lucian Diakonu) Μπέλλας, Σακαρέλος 35΄ (Γ. Τσαμαδός), Ζ. Υφαντής 43΄(Πολονύφης), Κωνσταντινόπουλος 44΄ (Κόκαλης), Γεωργούσης 44΄(Λώλος) Κ. Τσόβολος 44΄ (Γ. Κ. Τσαμαδός), Β. Γιαννής 44΄ (Κ. Κούστας), Α. Γκεζέπης 50΄ (Γ. Κούστας), Καραπάνος (Μπαξεβάνης), Karaivanof (Καρβέλης), Ζ. Γκεζέπης (Ελβης).
Ένωση Ευηνοχωρίου:Διαμαντόπουλος, Σούκας, Κουτσοντέμος, Πανόπουλος, Τσιβανάκης, Σχώρης, Μελέτης, Στεφόπουλος, Κολτσίδας, Γιάντζιος, Μαστροκώστας.

ΠΗΓΗ:http://www.galatas.gr

.
.
.
..
.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...