Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Με ποιόν μίλησε

Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

«Θα αργήσω λίγο το βράδυ γιατί μου ζήτησαν ραντεβού δύο νέοι πελάτες».

Σύμφωνα με το «Έθνος» αυτή φαίνεται πως ήταν η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος με τη σύζυγό του.

Προσωπικές σημειώσεις, γραπτά μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες του 52χρονου δικηγόρου οι αστυνομικοί  αναζητούν, επιχειρώντας να εντοπίσουν εκείνες που χαρακτηρίζονται «ύποπτες» και θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή επέκτασης των ερευνών προς χώρους και πρόσωπα.

Κομβική είναι η κατάθεση του 32χρονου στενού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος φέρεται να άνοιξε στους δύο δράστες, να έμεινε μαζί τους μέχρι να τους δεχθεί ο δικηγόρος και συμμετείχε για περιορισμένο χρόνο στη συνάντησή τους πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Ο νεαρός φαίνεται να είναι σοκαρισμένος, ωστόσο οι αστυνομικοί επιχειρούν σε πρώτο χρόνο να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Αρχικά, επιχειρείται να διαπιστωθεί αν οι δράστες είχαν κλείσει «ραντεβού» θανάτου με τον άτυχο δικηγόρο ή ήταν μια «έκτακτη προσέλευση για νομικές συμβουλές».

Παράλληλα, προσπαθούν να αντλήσουν λεπτομέρειες από τον 32χρονο για τους λεκτικούς ιδιωματισμούς, την προφορά λόγου και λέξεις – «κλειδιά», που θα μπορούσαν να αναδείξουν τις χώρες καταγωγής των δραστών.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/305177-To-teleytaio-telephonema-toy-Michale-Zapheiropoyloy-Me-poion-milese ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Leave a Comment