Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του Φάνη Γκέκα. Ο 36χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Σίβασπορ με την Σανλιούρφασπορ και βγήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λίγο αργότερα, έδειξαν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο 36χρονος φος που χτύπησε στο δεξί γόνατο, έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθεί εντός των επομένων ημερών σε επέμβαση και θα απουσιάσει

Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του Φάνη Γκέκα. Ο 36χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Σίβασπορ με την Σανλιούρφασπορ και βγήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λίγο αργότερα, έδειξαν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο 36χρονος φος που χτύπησε στο δεξί γόνατο, έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθεί εντός των επομένων ημερών σε επέμβαση και θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της σεζόν. Μάλιστα, ο πολύπειρος επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα με… καροτσάκι. 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/275849-Epestrepse-sten-Ellada-me-karotsaki-o-Gkekas-Ti-synebe ΣΠΟΡ

Leave a Comment