Ισχυρή βροχόπτωση στη Ναυπακτία. Το Αντίρριο στο μάτι του “κυκλώνα” Φωτο-βιντεο

1:28 Ζημιές σε δέντρα με αρκετά σπασμένα κλαδιά είναι είναι η πρώτη ενημέρωση που έχουμε από το Αντίρριο. Είναι δύσκολο να δει κανείς την πραγματική εικόνα μέσα στη νύχτα η οποία θα αποκαλυφθεί με το πρώτο φως της μέρας.Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr δεν έχουν γίνει ζημιές σε ομπρέλες της παραλίας.

00:14: Από την σφοδρή βροχόπτωση πλημμύρισε στο ύψος του κυκλικού κόμβου ενώ από τον αέρα μετακινήθηκαν πινακίδες. Τα νερά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες παραμένουν στο σημείο και αυτή την ώρα προσπαθεί συνεργείο του Δήμου Ναυπακτίας να δώσει λύση.

Δείτε βίντεο πριν λίγη ώρα

Βίντεο λίγο πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα πλήξουν την Ναυπακτία.

23:27 Νέο:

Στο Αντίρριο το μεγαλύτερο “χτύπημα” των καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Nafpaktia news.gr τραπεζοκαθίσματα σηκώθηκαν στον αέρα και νερά παραλίγο να μπούν σε σπίτια. Με το πρώτο φως της μέρας θα σας μεταφέρουμε εικόνα από το Αντίρριο.

Προβλήματα μικρής έκτασης είχαμε σε Γρίμποβο και Ψανή σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr λόγω των φύλων που έφραξαν τα φρεάτια. Όμως με την άμεση παρέμβαση του Δ¨ημου Ναυπακτίας τα προβλήματα ξεπεράστηκα. Αξίζει να αναφέρουμε πως από το πρωί της Κυριακής μηχανήματα του Δήμου καθαρίζουν τους χειμάρρους της πόλης για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Ναυπακτία.

Στα σκοτάδια το Ευπάλιο μετά από φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ.

23:13Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν οτι έχουν σπάσει κάβοι σε σημεία ελλιμενισμού φερυ μπωτ στο Ρίο.

Στην περιοχή νωρίτερα έπνεαν ισχυροί άνεμοι και είχε εκδηλωθεί καταιγίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη προς την πλευρά των καντινων ενώ το φέρυ από το οποίο κόπηκαν οι κάβοι παρασύρθηκε με αποτέλεσμα  να υποστούν ζημιές βάρκες και φουσκωτα που ήσαν δεμένα κοντά.

Στο σημείο σπεύδει ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος.

Πρώτη ενημέρωση

Αυτή την ώρα “χτυπά” η κακοκαιρία τη Ναυπακτία. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Π.Υ. Ναυπάκτου δεν έχουμε καμία κλήση για απάντληση υδάτων . Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο δυνατός αέρας σήκωσε καρέκλες και ομπρέλες όμως αυτή την ώρα είναι δύσκολο να δουν την κατάσταση που επικρατεί.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπακτίας βρίσκεται αυτή την ώρα σε επιφυλακή και με δυο JCB “βοηθά” τους χειμάρους της Ναυπάκτου ανοίγοντας συνεχώς δίοδο για να φεύγουν τα νερά
Εικόνες από το Αντίρριο.

Συνεχής ενημέρωση


Εικόνες από την Ναύπακτο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...