Ναύπακτος: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κατσούλη

Το βράδυ της Παρασκευής (29-3-2019), στο καφέ – βιβλιοπωλείο Adagio II, έγινε η παρουσίαση του ιστορικού βιβλίου του εκπαιδευτικού και πρώην δημάρχου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, κ. Παναγιώτη Κατσούλη, με τίτλο «Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή του Μεσολογγίου».
Πρόκειται για ένα ιστορικό βιβλίο που αναλύει γεγονότα της πλέον πολυτάραχης και συναρπαστικής δεκαετίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας, της δεκαετίας 1940 – 1950, για την περιοχή Μεσολογγίου αλλά και γενικότερα την Αιτωλοακαρνανία.
Την παρουσίαση συντόνισε ο  Βασίλης Δελημάρης. Το βιβλίο παρουσίασαν η κ. Μαρία Μπακαδήμα (διευθύντρια των Γενικών Αρχείων ν. Αιτωλοακαρνανίας) και ο κ. Γιάννης Ράπτης (φαρμακοποιός και συγγραφέας). Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον κ. Χαράλαμπο Κοτίνη, ο οποίος αναφέρθηκε σε προσωπικές του μαρτυρίες της δεκαετία του 1940. Τη συζήτηση έκλεισε ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του συγγραφέα και στη σημασία του έργου του.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , ο αντιδήμαρχος κ.Σιαμαντάς , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Κοτσανάς και κ. Τσουκαλάς , οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλου κ. Καλαβρουζιώτης και κ. Κωταντούλας.

Εκδόσεις “Γραφικές Τέχνες Κασσαβέτης”

Σε λίγες ώρες βίντεο από την εκδήλωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...