Παναιτωλικός – Πανιώνιος (Pre game – 17.15 – 2η αγων. S.L)

Παναιτωλικός και Πανιώνιος αναμετρώνται σήμερα στο Αγρίνιο για την 2η εξ’αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ. Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 22 βαθμούς με 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται αρκετά χαμηλά, στη 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες καθώς ο μέν Παναιτωλικός έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική με τη λευκή ισοπαλία απ’το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ ο Πανιώνιος προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα αγωνιστικά του Παναιτωλικού ο Γιάννης Ματζουράκης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή με τον Τσοκάνη να επιστρέφει έπειτα απ’την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τα προβλήματα να μειώνονται. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες Παπάζογλου και Ροντρίγκεζ καθώς επίσης και ο Ουάρντα με τον Καμαβουάκα που συμμετέχουν με τις εθνικές τους στο Κόπα Άφρικα. Ο Κολοβούρης είναι στην αποστολή ο δεύτερος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μιας και ο Κριστιάνο αποχώρησε απ’τον Παναιτωλικό όντας ο πέμπτος που αποτελεί παρελθόν μετά τους Φερέιρα, Λεντέσμα, Κόρσιενς και Τομανέ.  Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει μόλις δύο νίκες, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης απ’το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στις 11/12/16 όταν και είχε επικρατήσει με 2-0. Η ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει σήμερα ο Γιάννης Ματζουράκης : Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος, Κλέσιο, Ρότσα, Ρόσα, Μαρκόφσκι (4-2-3-1).

Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί και φέτος μια πάρα πολύ καλή πορεία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές όπως Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπέν, Φούντας, Ρισβάνης να διαπρέπουν. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος είναι αήττητη μετρώντας 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τελευταία ήττα που υπέστη ήταν στις 29/10/16 όταν και είχε ηττηθεί με 2-0 στο Αel fc arena από τη γηπεδούχο Λάρισα. Στα αγωνιστικά οι μοναδικές απουσίες είναι των Αργυρόπουλου και Αντωνιάδη. Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Μιλόγεβιτς : Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπέν, Φούντας, Μασούντ, Ανσαριφάντ.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών. Βοηθοί του οι Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου) και Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας) , ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Όσον αφορά την προιστορία των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, ο Πανιώνιος υπερτερεί καθώς μετράει 3 νίκες σε έξι αγώνες έναντι του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει μόλις μία νίκη, ενώ δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.  Η μεγαλύτερη νίκη του Πανιωνίου ήταν πέρυσι στις 4/10/15 με το εντυπωσιακό 5-1 στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναιτωλικός στη μοναδική του νίκη στις 29/11/14 είχε επικρατήσει των κυανέρυθρων με 2-1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από σήμερα το πρωί στις 11 μέχρι και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 17.15, ενώ η μετάδοση θα γίνει απ’το Novasports2.

 

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...