Φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στην Γρανάδα της Ισπανίας με το Erasmus

Φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στην Γρανάδα της Ισπανίας με το Erasmus

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+  του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου με κωδικό  2016-1-EL01-KA102-022958 και τίτλο «Πρακτική άσκηση με καινοτόμες μεθόδους στον τομέα του τουρισμού» στην Γρανάδα της Ισπανίας από 12/02/17 έως 27/02/17.

Στην κινητικότητα συμμετείχαν 10 καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση για 2 εβδομάδες σε ξενοδοχειακές μονάδες και  χώρους εστίασης στην πόλη της Γρανάδα. Οι συμμετέχοντες απέκτησαν νέες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού, γνώρισαν ένα νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον εργασίας και ανέπτυξαν συνεργασίες, αποκτώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Παράλληλα, οι πολιτιστικές επισκέψεις που πραγματοποίηθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αξιοθέατα καθώς και στην πόλη της Σεβίλλης, έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ισπανίας.

Την αποστολή του Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στην Ισπανία συνόδευσαν ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ κ. Ορφανουδάκης Χαράλαμπος και ο Εκπαιδευτής Ενηλίκων της ειδικότητας Τουριστικών Επαγγελμάτων κ. Ιωαννίδης Απόστολος. Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ για το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η υποδιευθύντρια κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα.

Το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στα τέλη Απριλίου θα διοργανώσει εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τα αποτελέσματα του σχεδίου κινητικότητας.

2 Σχόλια on this Post

 1. ανωνυμος

  μπραβο σε ολους, καθηγητες μαθητες , παντα τετοιες πρωτοβουλιες

  Απάντηση
 2. Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΙΕΚ

  Ναι πιάσανε τον τράγο απο τα κέρατα που ειναι στο ΙΕΚ, γνωρίζουν οτι οποιος σπουδάζει σε επιστημονικές ειδικότητες με 4 εξεταστικές στα δύο χρόνια, με πιστοποίηση σε αδίδακτη ύλη (ενα χρόνο προετοιμασία) με μίσό χρόνο πρακτική (σύνολο 3,5 χρόνια) θα βγεί στην αγορά εργασίας με πτυχίο ανειδίκευτου και επαγγελματικά δικαιώματα ΛΥΚΕΙΟΥ.
  Το ΙΕΚ θεωρείται κατάρτιση δηλαδή σεμινάρια.
  Πτυχία 3,5 ετών με επαγγελματικά δικαιώματα ΑΠΑΤΗ επί 20 χρόνια
  Για ποιές πρωτοβουλίες μιλάτε, τα ΙΕΚ χάσιμο ΧΡΟΝΟΥ

  Απάντηση

Leave a Comment