Έκανε το καθήκον και έγραψε πάλι ιστορία ο Ναυπακτιακός. Βίντεο-ρεπορτάζ του αγώνα

Με  5-0  νίκησε  την ΑΕΜ ο Ναυπακτιακός Αστέρας  στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play-offs, με την ομάδα της Ναυπάκτου να στέφεται πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας για την σεζόν 2017-2018, εξασφαλίζοντας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας την τελευταία αγωνιστική με την ομάδα του Ομήρου υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια στην διαδικασία την μπαράζ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

17΄Ατομικη προσπάθεια Αγγελόπουλου από δεξιά γύρισμα στην περιοχή, πλασέ Σχοινά σε κόρνερ ο Ζέρβας.

18΄Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, σουτ έξω από την περιοχή Σχοινά αποκρούει ο Ζέρβας, ριμπάουντ από τον Καντάνη σουτ εκ νέου εντυπωσιακή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ.

21΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Ζαχαρόπουλου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

26΄σουτ του Αγγελόπουλου μαζεύει με διπλή προσπάθεια ο Ζέρβας.

27΄τετ τα τετ Μελετίδη θα βγει και θα μπλοκάρει έγκαιρα ο Ζέρβας.

33΄Γκολ, εκτέλεση φάουλ Αγγελόπουλου η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο Λίτσο και θα φτάσει στον Καντάνη, σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει εκ νέου και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας 1-0.

34΄Γκολ, γύρισμα Καραγιάννη από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ Αγγελόπουλου 2-0.

47΄Σουτ Παπαποστόλου έξω από την περιοχή άουτ.

55΄Γκολ, ο Αγγελόπουλος θα κλέψει τη μπάλα και θα πασάρει στο Σχοινά ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνία θα κάνει το 3-0.

58΄Γκολ, απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σχοινά 4-0.

72΄Γκολ, γύρισμα Κονίδα στην περιοχή, σουτ του Ρουμπάτου 5-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Καλαμπόκης και Γαλανόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης (Δενδρινός), Καντάνης, Καραγιάννης (Κονίδας), Γιαννόπουλος, Μελετίδης , Σχοινάς (Σαμπανέϊ), Αγγελόπουλος (Ρουμπάτος).

ΑΕΜ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ. Λίτσος, Κάκκος Μ., Καβαλλάρης Δ., Μιχαλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Παπαποστόλου (Κάκκος Γ.), Πιστιόλης.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...