Ανακοίνωση του ΠΑΣ Ναυπάκτου για τον αγώνα με το Αιτωλικό

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»

Δελτίο Τύπου –Ανακοίνωση

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, και με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα του περασμένου Σαββάτου αναγκάζεται να εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Πάγια και αδιαπραγμάτευτη αρχή μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας τόσο του Συλλόγου μας, όσο και του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουμε. Έως σήμερα ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ουδέποτε συμμετείχε με ανακοινώσεις, ή άλλες παρεμβάσεις, στην αποσταθεροποίηση του καλού κλίματος, μέσα στο οποίο είναι πεποίθησή μας ότι θα πρέπει να διεξάγονται οι αγώνες μεταξύ των ομάδων. Ουδέποτε επιχείρησε να δικαιολογήσει τις ήττες του μέσω κινήσεων εντυπωσιασμού, στρέφοντας τα φώτα αλλού, και σε κάθε περίπτωση μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Ουδέποτε ασχολήθηκε με τις διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων που είναι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Οι ακατανόητοι ισχυρισμοί της διοίκησης της ομάδας του Αιτωλικού «Γρηγόρης Λιακατάς», και τα όσα ακολούθησαν με τη λήξη του παιχνιδιού του Σαββάτου, μας θλίβουν αλλά και μας προβληματίζουν ταυτόχρονα. Η επιλογή της να «χτίσει» τον επικοινωνιακό της αγώνα πάνω στο γνωστό προβληματισμό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» δεν μπορεί να μείνει από εμάς «αιωρούμενη», καθώς κάτι τέτοιο μόνο κακό θα έκανε σε όλους ανεξαιρέτως.

Ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω ζητά το αυτονόητο και απευθύνει κάλεσμα, με τις καλύτερες των προθέσεων, προς τη διοίκηση της ομάδας του Αιτωλικού. Αφού υπάρχει βίντεο του αγώνα επιθυμούμε να δοθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ στη δημοσιότητα, χωρίς παρεμβάσεις- περικοπές, αλλά και με φυσικό ήχο, προκειμένου να κρίνει το φίλαθλο κοινό την αλήθεια των λεγομένων- καταγγελιών  της. Ότι άλλο, είναι απλά ένα παιχνίδι  δημιουργίας εντυπώσεων, στο οποίο ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ουδέποτε συμμετείχε έως σήμερα και ούτε θα συμμετάσχει και στο μέλλον.

Ναύπακτος 25/11/2014

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...