Βίντεο: Το ακυρωθέν γκολ σκάνδαλο της Νορβηγίας, που θα μας “έκαιγε” αν δεν είχε έλθει ισοπαλία το Σλοβενία-Σκωτία

Βίντεο: Το ακυρωθέν γκολ σκάνδαλο της Νορβηγίας, που θα μας “έκαιγε” αν δεν είχε έλθει ισοπαλία το Σλοβενία-Σκωτία

Πέρασε στα ψιλά επειδή η Εθνική μας είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση μετά την ισοπαλία της Σκωτίας στη Σλοβενία, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα είχε γίνει χαμός. Ούτως ή άλλως στον διεθνή Τύπο γίνεται λόγος για απόφαση σκάνδαλο.

Στο ματς της Νορβηγίας με τη Β. Ιρλανδία ακυρώθηκε στο 93′ γκολ του Σέντερλουντ που θα έκανε το σκορ 2-0. Στην περίπτωση αυτή οι Βρετανοί θα ήταν κάτω από την Εθνική μας στην κατάταξη των 2ων, αφού θα είχε 13 πόντους στην ειδική βαθμολογία, όσους κι εμείς, αλλά θα υστερούσαν στη διαφορά τερμάτων, καθώς θα είχαν 10-7, ενώ εμείς είμαστε στο 9-5.

To τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά η υπόδειξη ήταν εντελώς λάθος, αφού η μπάλα πήγε στον παίκτη των Νορβηγών από Βορειοιρλανδό αμυντικό. Και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο Ουκρανός βοηθός Πλούζνικ έχει αφήσει τη φάση να εξελιχθεί και έχει σηκώσει σημαία όταν η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα και οι Νορβηγοί πανηγυρίζουν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304517-Binteo-To-akyrothen-gkol-skandalo-tes-Norbegias-poy-tha-mas-ekaige-an-den-eiche-elthei-isopalia-to-Slobenia-Skotia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...