Γ.Σ. Ναυπακτιακού: Στις επόμενες δέκα ημέρες κρίνεται το μέλλον του Ναυπακτιακού – Αναλαμβάνει ο Λ. Χρυσανθόπουλος κάτω από προϋποθέσεις.

Οικονομικός και διοικητικός απολογίσμος από τον κ. Τσουκαλά

Χρυσανθόπουλος: Αναλαμβάνω κάτω από προυποθέσεις 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η γενική συνέλευση του Ναυπακτιακού Αστέρα . Ο τέως πρόεδρος της ομάδας Ντίνος Τσουκαλάς  έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και αναφέρθηκε και στην προσφορά του κ. Χρυσανθόπουλου στο φετινό Ναυπακτίακο.Στη  συνέχεια πήρε το λόγο ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος ο οποίος τόνισε ότι θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας  όμως κάτω από προϋποθέσεις γιατί να μην ξεχνιόμαστε το οικονομικός βάρος για την νέα χρονιά του Ναυπακτιακού στη Γ’ Εθνική είναι πολλαπλάσιο του φετινού.

Ο κ. Χρυσανθόπουλος δήλωσε απογοητευμένος που στην σημερινή γενική συνέλευση δεν παρευρέθηκε κανείς από τους επιφανείς Ναυπάκτιους που θα μπορούσαν να στηρίξουν το Ναυπακτιακό ζητώντας δέκα ημέρες για να μπορέσει να κάνει επαφές  με κάποια άτομα έτσι ώστε να προχωρήσει το μοντέλο που έχει σχεδιάσει.

Τη σημερινή γενική συνέλευση συντόνισε ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και πρώην πρόεδρος του Ναυπακτιακού Κώστας Κονίδας , τα πρακτικά της συνεδρίασης κρατούσε ο κ. Τσιμιτσέλης ενώ  λίγο πριν το τέλος της προσήλθαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κοτρωνιάς και ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Νταουσάνης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσουκαλάς και ο κ. Χρυσανθόπουλος.

Βίντεο Φωτο Μ. Τσιλιγιάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιβάλλεται η στήριξη οικονομικά, @ ηθικά με πολυεπιπεδη ενεργη συμμετοχή ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ολων. πολτών, επιχειρήσεων θεσμικών φορεων ,και της τοπικής αυτοδιοίκησης για ολες τις ομάδες ολων των αγωνισμάτων που διαφημίζουν ΔΩΡΕΑΝ την πολη και παράγουν αποτέλεσμα .Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι στην πλεον Γ Εθνική!!! Ας σταθούμε στο υψος των περιστάσεων . Η διοίκηση του Παπαχαραλαμπειου Σταδίου ήταν και είναι αρωγος σε αυτή την προσπάθεια ολων των ομάδων από όλα τα αγωνίσματα έμπρακτα με βελτιώσεις των υποδομών νεα εργα και καθημερνή φροντίδα και παρουσία !!! Αλεξόπουλος Γιώργος Προέδρος Εθνικού Παπαχαραλαμπειου Σταδίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...