Δεν θα παραληφθεί από το Δήμο Ναυπακτίας το γήπεδο.

DCIM100MEDIA

Δεν παραληφθεί το γήπεδο στο Τρίκορφο με υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφτηκαν το διαπίστωσαν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να δοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr την περασμένη εβδομάδα ήταν να γίνει η παραλαβή του γηπέδου που μπορείς κανείς να το χαρακτηρίσει από θέμα κατασκευής “ως το γεφύρι της Άρτας” δεδομένου του χρόνου που χρειάστηκε να γίνει (περίπου 18 μήνες) . Οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ναυπακτίας παρουσία του αντιδημάρχου κ. Σύψα  και του εργολάβου επισκέφτηκαν το γήπεδο που βρίσκεται όπως βλέπετε στις εικόνες στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου – νηπιαγωγείου.

sipsas1Όπως αναμενόταν κρίθηκε ακατάλληλο και σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο κ. Σύψα ενημερωθήκαμε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες έχοντας στο πλάνο τους δύο λύσεις η την προσωρινή λύση να επιδιορθωθεί προσωρινά και να γίνουν οι τελικές εργασίες το Σεπτέμβριο ή να η οριστική να ξεκινήσουν εργασίες τώρα και να παραδοθεί οριστικά και σε άριστη κατάσταση το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η δεύτερη λύση φαίνεται να υπερτερεί.

Φωτο από ψηλά πριν λίγες ημέρες

DCIM100MEDIA

DSC00537 DSC00536 DSC00535 DSC00534

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...