Η απάντηση του Κ. Δεληγιάννη στο άρθρο του Nafpaktia news.gr

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης Κωστής Δεληγιάννης απαντά στο δημοσίευμα μας(εδώ) – καταγγελία πολίτη για την καθυστέρηση επιδιόρθωσης της βλάβης στο δίκτυο του νερού στο δρόμο προς Παναγία Παναξιώτισσα. Επισημαίνουμε τα εξής:Επισκεφθήκαμε την περιοχή μετά από καταγγελία που μας έκανε κάτοικος  και διαπιστώσαμε και εμείς το πρόβλημα όπως είδατε στις φωτογραφίες. Όπως συνηθίζουμε επικοινωνήσαμε με την αρμόδια υπηρεσία και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Θωμά Κοτρωνιά που μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει έγγραφο προς τη ΔΕΥΑΝ απο τον πρόεδρο της κοινότητας Γαβρολίμνης  και ότι ενημερώθηκε  πριν τρεις ημέρες από τη δημοσίευση του άρθρου επίσης επισήμανε ότι σε κάποια σημεία δεν υπάρχει πρόσβαση στις βλάβες.  . Το όνομα του ανθρώπου που μας έκανε την καταγγελία είναι στη διάθεση των αρμοδίων αν χρειασθεί. 

Η ανακοίνωση του προέδρου: 

Αναφορικά με το δημοσίευμά σας την Παρασκευή 22/05/2015,σχετικά με την διαρροή πόσιμου νερού στην Τ.Κ. Γαβρολίμνης και την ερώτηση σας σε αυτό για τους λόγους που καθυστέρησα, κατ’ εσάς πάντα, στην ενημέρωση των υπευθύνων για  ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είμαι υποχρεωμένος προς αποκατάσταση της αλήθειας να σας αναφέρω τα γεγονότα αναλυτικά με ημερομηνίες και ονοματεπώνυμα, ούτως ώστε όποιος έχει αντίθετη άποψη να βγει επώνυμα και να με διαψεύσει.

   Την Μεγ. Πέμπτη 09/04/2015 το μεσημέρι και όχι πριν πέντε μήνες, ειδοποιήθηκα απο τον κ. Δημ. Καραγιώργο, κάτοικο της περιοχής, για την διαρροή νερού στο δρόμο προς την Παναγία Παναξιώτισσα. Πήγα στο σημείο και διαπίστωσα την σοβαρότητα της βλάβης (γιατί η διαρροή είναι από τον κεντρικό αγωγό που συνδέει τις γεωτρήσεις με  την δεξαμενή που τροφοδοτεί τέσσερα χωριά και όχι στο απλό δίκτυο ύδρευσης του χωριού).

   Ευθύς αμέσως, λόγω της ώρας αλλά και της σημασίας του θέματος, ειδοποίησα τηλεφωνικώς τον κ. Χρ. Παπακωστόπουλο, μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν, ο οποίος με ενημέρωσε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα και μιας και δεν υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση των χωριών, συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. θα ερχόταν την Τετάρτη 15/04/2015, πράγμα το οποίο δεν συνέβει, οπότε επικοινώνησα ξανά μαζί του και μου εξήγησε ότι λόγω φόρτου εργασίας θα καθυστερούσαν λίγο ακόμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα επιληφθούν του θέματος.

    Ούτε αυτό όμως έγινε, με αποτέλεσμα να ξαναενοχλήσω τηλεφωνικά τον κ. Παπακωστόπουλο. Τελικά την επόμενη μέρα ήρθε συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν (με τεχνικό τον κ. Λ. Σαλαμούρα) που είδε τη βλάβη, διαπίστωσε το πρόβλημα πρόσβασης στον αγωγό και ενημέρωσε τους προϊσταμένους του.

   Μετά απο δέκα ημέρες περίπου, αρχές Μαΐου δηλαδή και αφού το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει χωρίς να γίνονται ενέργειες για τη λύση του, εγώ αλλά και κάτοικοι του χωριού (Γεωργίου Παναγιώτης, Χριστοδούλου Βασίλης, κ.α.) τηλεφωνούσαμε  και ενημερώναμε για το πρόβλημα στο τμήμα βλαβών της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στον αριθμό 2634027727.

  Εγώ προσωπικά στις 10/05/2015 περίπου, ενημέρωσα τον κ. Γρ. Κυρίτση, μηχανικό της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., ο οποίος μου είπε οτι ήταν γνώστης του θέματος και επεξεργάζονταν τη λύση του. Εν τέλη στις 18/05/2015 συναντήθηκα με τον κ. Κότσαλο διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και τον ενημέρωσα για το ζήτημα. Ο κ. Κότσαλος πράγματι την ίδια ημέρα επιλήφθηκε του θέματος και την επόμενη μέρα ο κ. Παπακωστόπουλος με συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. βρέθηκε στο σημείο της βλάβης όπου διαπίστωσε και ο ίδιος οτι δεν υπάρχει πρόσβαση στον αγωγό. Επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να εξασφαλίσει ο Δήμος Ναυπακτίας την πρόσβαση στο χώρο, κάτι για το οποίο φυσικά και δεν είμαι αρμόδιος. Ως εκ τούτου επισκέφθηκα τον κ. Κοτρωνιά στο γραφείο του και του ζήτησα να βρει λύση στο θέμα, σαν πολιτικός προϊστάμενος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Τα γεγονότα είναι αυτά και όποιος έχει αντίθετη άποψη, όπως είπα και παραπάνω, μπορεί να με διαψεύσει δημοσίως.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...