Λυγιάς Ναυπάκτου:Τριτοκοσμικοί δρόμοι στην πλατεία της κοινότητας-Παράπονα κατοίκων-Τι απαντά ο δήμος;

Οπλισμένοι με υπομονή αλλά και παράπονα κάτοικοι της περιοχής της πλατείας του τοπικού διαμερίσματος Λυγιά Ναυπάκτου περιμένουν τη στιγμή που ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια τους θα πάψει να θυμίζει τριτοκοσμική περιοχή.

Όπως διακρίνετε και στις φωτογραφίες  οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας ιδιαίτερα ο βορινός και ο δυτικός ειναι χωμάτινοι με πολλές λακκούβες που κάνουν την μεν διέλευση πεζών αδύνατη,την δε διέλευση των οχημάτων περιπετειώδη.

 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Nafpaktianews ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κ.Καρακώστας,οι παρεμβάσεις αυτές δεν είναι στις προτεραιότητες του τοπικού συμβουλίου,το οποίο ιεραρχεί τα ζητήματα που χρίζουν επίλυσης.

Από την άλλη,οι κάτοικοι κάνουν λόγο για επιλεκτική ιεράρχηση των έργων που πραγματοποιούνται στο τοπικό τους διαμέρισμα.

Ωστόσο όμως δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η πλατεία του Λυγιά η οποία έχει δεχτεί τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής,θα ολοκληρωθεί στο σύνολό της και θα αλλάξει η εικόνα του τοπικού διαμερίσματος μόνο όταν βελτιωθεί η εικόνα και των περιμετρικών δρόμων.

Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός,ότι η πλατεία αυτή,είναι και η μεγαλύτερη σε έκταση του δήμου Ναυπακτίας και πραγματοποιούνται πλήθος εκδηλώσεων κάθε χρόνο,με αποκορύφωμα το χορευτικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στα τέλη κάθε Αυγούστου με την συμμετοχή εκατοντάδων χορευτικών σχημάτων και χιλιάδων επισκεπτών.

Θα πρέπει λοιπόν αφ’ενός μεν το τοπικό συμβούλιο να βάλει στο αμέσως επόμενο τεχνικό πρόγραμμα ψηλά στην ατζέντα του το έργο αυτό,αφ’ετέρου τον δήμο Ναυπακτίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πιέσει προς την κατεύθυνση υλοποίησης του έργου.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...