Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μικρή Νεφέλη – Πάσχει από σπάνια ασθένεια και πρέπει να χειρουργηθεί

Μάχη για τη ζωή της δίνει η μική Νεφέλη που πάσχει από σάρκωμα Ewing της δεξιάς κνήμης. Το 10χρονο κορίτσι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» τους τελευταίους 3 μήνες.

Γα την μικρή Νεφέλη έχει δημιουργηθεί στο facebook μια σελίδα με τίτλο:Μία αγκαλιά για τη Νεφέλη. Όπως αναφέρεται στη σελίδα:

“Σύμφωνα με το θεραπευτικό πρωτόκολλο, πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά ο όγκος που βρίσκεται στη δεξιά κνήμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το χειρουργείο επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί στο εξειδικευμένο κέντρο RIZZOLI ORTOPEDICO ISTITUTO, στη Μπολώνια της Ιταλίας στις 27.09.2017. Για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω επέμβαση απαιτείται το χρηματικό ποσό των 25,000€ μέχρι τις 25.09.2017.
Είναι άκρως επείγον για την επιβίωση της μικρής Νεφέλης η αυστηρή τήρηση των στενών χρονικών ορίων του θεραπευτικού Πρωτοκόλλου.

Για αυτό το σκοπό διατίθεται ερανικός λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606 και Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η δυσκολία για τη συγκέντρωση των χρημάτων είναι πολύ μεγάλη. Θα θέλαμε λοιπόν να σας καλέσουμε να γίνουμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά για τη Νεφέλη, να συσπειρωθούμε και να τη στηρίξουμε στον αγώνα που δίνει για την αποθεραπεία και τη ζωή της”.

tthebest.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...