ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Κατά του εκλογικού νόμου το δημοτικό συμβούλιο-Υιοθέτησε την πρόταση της ΚΕΔΕ

-Στα δύο και πάλι η δημοτική πλειοψηφία στο ΝΑΙ Ή ΌΧΙ της ΚΕΔΕ στον εκλογικό νόμο !

-Πλειοψήφισε το μπλοκ Κοτσανά-Σύψα

Κατά την ψηφοφορία υπήρξαν τρεις προτάσεις.Η μία (Πλειοψηφούσα) υπέρ του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ που αντιτάχθηκε στον εκλογικό νόμο με υποστηρικτές τους Αν.Κοτσανά,Γ.Σύψα,Πολ.Σωτηρόπουλο,Θ.Κοτρωνιά,Θ.Κούκουνα και Β.Πατσαούρα (6 ψήφοι).

 

Η πρόταση του Κ.Καρακώστα που αποτελούσε Ναι στον νέο εκλογικό νόμο και όχι στο ψήφισμα της ΚΕΔΕ έλαβε 4 θετικές ψήφους (Καρακώστας,Σιαμαντάς,Σμπούκη και Κανέλλος),ενώ ο Π.Κονίδας της πλειοψηφούσας παράταξης ευθυγραμμίστηκε με την πρόταση Μπουλέ,μαζί με την Μ.Ζιαμπάρα,Β.Αγγελόπουλο και τον επικεφαλής βεβαίως  της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλέ.Τέλος ο εκπρόσωπος της Λαϊκής συσπείρωσης με την πρότασή του,ενώ ο Γ.Γούλας αποχώρησε μάλλον θέλοντας να πάρει αποστάσεις απ΄όλους.

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες ότι η δημοτική αρχή παραμένει κομμένη στα δύο.Και είναι κάτι που θα δούμε ακόμη πολλές φορές μέχρι την ολοκλήρωση της δημοτικής της θητείας.Το ζήτημα είναι αν τελικά τα δυο αυτά κομμάτια βρουν τον τρόπο να ενωθούν και υπό ποιες προυποθέσεις,προκειμένου η παράταξη να πάει στις εκλογές με το ίδιο στελεχιακό σχήμα,ή θα δούμε ανατροπές.

Ο καιρός θα δείξει



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...