Ναύπακτος: Χριστουγεννιάτικη συνάντηση μουσικοθεατρικών συνόλων στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα.

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση παιδικών χορωδιακών και μουσικοθεατρικών συνόλων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα.

Η συνάντηση αυτή έγινε υπό την αιγίδα της αΕλληνικής αντικαρκινικής εταιρείας παράρτημα Ναυπάκτου,του δήμου Ναυπακτίας και των πυλώνων αλληλεγγύης.

Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος το παιδικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου της Ειρήνης Ευαγγελάτου με τον Σκυθροπούλη την παραμονή των Χριστουγέννων,οι σπουδαστές και η χορωδία της Μουσικής σχολής Ναυπάκτου με το θεατρικό “Χριστούγεννα στην ουρανούπολη”,ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι βασισμένο στην ιστορία του Ευγ.Τριβιζά “Τα μαγικά μαξιλάρια” και οι χορωδίες του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου υπό τη διεύθυνση της κ. Κ.Παπαγεωργίου και ηπαιδική χορωδία Rosarte υπό τηδιεύθυνση της κ. Ρ.Μαστροσάββα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος,ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης,ο κ.Γ.Φρέρης εκ μέρους των Πυλώνων Αλληλεγγύης και φυσικά πλήθος κόσμου που κατέκλεισε την μικρή όπως αποδείχθηκε για την περίσταση Παπαχαραλάμπειο αίθουσα.

DSC04052 DSC04053 DSC04079 DSC04082 DSC04096 DSC04099

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...