Ντίνος Τσουκαλάς(Μαζί για τη Ναυπακτία): Πάνω από 1.500.000 Ευρώ τα χρήματα που δικαιούται ο Δ.Ναυπακτίας

 Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη στο Δήμο Μαραθώνα στη συγκέντρωση των δημάρχων με θέμα τα ανταποδοτικά οφέλη των δήμων με λίμνες.

Αποφασίστηκε ότι όλοι οι δήμοι αυτό που ζητούν και αυτό που θα πρέπει να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν δεν είναι τίποτα άλλο από τα χρήματα τα οποία τους  αναλογούν. Για να γίνει κατανοητό αυτό που ζητάμε είναι ένα λεπτό ανα κυβικό μέτρο και αυτό εντελώς συμβολικά ως ένδειξη καλής συνεργασίας. Ζητάμε ξεκάθαρα από την κυβέρνηση και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να σταθούν δίπλα μας για να δικαιωθούμε στο αίτημα μας το οποίο δεν είναι άλλο από τα ανταποδοτικά οφέλη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε  στο Nafpaktianews.gr

Το κρίσιμο ζήτημα της εκμετάλλευσης των υδάτινων πόρων, τα ανταποδοτικά τέλη στις τοπικές κοινωνίες, δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, άρση περιορισμών,ειδικό χωροταξικό, δημιουργία υποδομών, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν τις σχέσεις των Δήμων με την ΕΥΔΑΠ και την Πολιτεία.συζήτησαν κατά τη σημερινή του συνάντηση τα μέλη του συνδέσμου των δήμων που υδρεύουν το εκανοπέδιο της Αττικής,στο δημαρχείο του Μαραθώνα.

Στην 3 ωρη συνεδρίαση, από την πλευρά του ο δήμος Ναυπακτίας συμμετείχε με τον δημάρχο Τ.Λουκόπουλο επικεφαλής,τον  αντιδημάρχο Γ.Σύψα και τον δημοτικό  σύμβουλο της αντιπολίτευσης Ντ.Τσουκαλά,θέλοντας μ’αυτόν τον τρόπο να προσδώσει ένα κλίμα ευρύτερης συναίνεσης

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...