Ντίνος Τσουκαλάς για τα έργα της Αστικής ανάπλασης:Η υπομονή μας έχει ημερομηνία την 10η Ιουνίου.(Ηχητικό)

-Δηλώσεις Τσουκαλά στο Nafpaktianews για τη συνάντηση

Συνάντηση  της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας και του εργολάβου του έργου αστικής ανάπλασης του ανατολικού τομέα της πόλεως της Ναυπάκτου,πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 στα γραφεία της.

Παρόντες ο πρόεδρος κ.Δαβανέλος,ο πρόεδρος των καφεστιατόρων και δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς,ο πρόεδρος των κρεοπωλών Τ.Σούζας και τα μέλη.Καρκατσούλης,Μπανιάς και Μπακατσιάς.

Τη συνάντηση με τον εργολάβο κ.Γρ.Γιαννακόπουλο προκάλεσε ο κ. Τσουκαλάς για λογαριασμό της Ομοσπονδίας και είχε ως στόχο ο εργολάβος να αναλάβει σαφείς δεσμεύσεις ως προς τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του έργου,αφού όπως παρατηρούν οι επαγγελματίες τα βήματα εκτέλεσης είναι αργά,με αποτέλεσμά την μεγάλη όχληση του κόσμου αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο κ. Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου τα μηχανήματα θα έχουν αποχωρήσει,θα έχουν πέσει τα ασφαλτικά,τα οποία ακολουθήσουν αντίστροφη πορεία σε σχέση με την κατασκευή.

Ο κ.Τσουκαλάς,επεσήμανε ότι θα πρέπει ο εργολάβος να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών,αφού και σήμερα καταγράφηκε άλλο ένα ατύχημα πεζού από τα έργα.

Ν.Τσουκαλάς: Η ανοχή μας τελειώνει στις 10 Ιουνίου

Οι επαγγελματίες σύμφωνα με τον κ. Τσουκαλά,θα τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι τις 10-15 Ιουνίου,ενώ επιπλέον καθυστέρηση θα τους υποχρεώσει να λάβουν άλλα μέτρα,αφού δεν είναι διατεθειμένοι να δείξουν επιπλέον ανοχή σε ένα έργο που έχει ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2013 και μετά από 2 χρόνια περίπου η κατάσταση στο κομμάτι αυτό της πόλης δείχνει αποπνικτική,κάνοντας όπως είπε ο κ. Τσουκαλάς χρήση του επιπλέον 6 μήνου στην κατασκευή.


.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...