ΠΡΟΣΟΧΗ !! Ανοίγει ο παραλιακός του Γριμπόβου – Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν.

Με το τέλος της εμποροπανήγυρης,δίνεται το πρωί της Πέμπτης 2.11.2017 στην κυκλοφορία των οχημάτων η παραλιακή οδός του Γριμπόβου.

Όπως έχει αποφασίσει σχετικά το δημοτικό συμβούλιο,θα ισχύσουν στο σύνολό τους και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του Ξενία οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την οδό Αρβανίτη,Αποκαύκου και Μαυρομάτη

Σύμφωνα λοιπόν μ’αυτές,όσοι επιλέξουν να κατέβουν τον δρόμο παραπλεύρως του ΚΕΠ (Ξενοδοχεία Ακτή-Ναύπακτος) θα μπορούν να επιλέγουν να στρίβουν είτε προς τα αριστερά προς την παραλία του Γριμπόβου (Ανατολικά) είτε προς τα δεξιά(Δυτικά) προς το Ξενία.Στην πρώτη περίπτωση ισχύει η συνήθης κυκλοφοριακή διαδρομή.

Όσοι επιλέξουν την δεύτερη διαδρομή (Δυτικά-Ξενία) ,οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να ανεβαίνουν την οδό Αρβανίτη (Δυτική πλευρά του Ξενία) μέχρι το ύψος της οδού Μαυρομάτη (Ύψος της κύριας εισόδου του Ξενία) και να στρίβουν αριστερά στην οδό.Απαγορεύεται να την διέρχονται μέχρι το ύψος της Θ.Νόβα (Κεντρικής οδού)

Όσοι επίσης, διασχίζουν την οδό Αποκαύκου,επίσης θα πρέπει να ακολουθούν υποχρεωτική πορεία αριστερά στην οδό Αρβανίτη και πάλι είσοδο στην οδό Μαυρομμάτη. Απογορεύεται  επίσης, να την διέρχονται μέχρι την οδό Θ.Νόβα.(Κεντρικής οδού

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...