Παγκοσμίου φήμης ηθοποιός άλλαξε καριέρα!

Παγκοσμίου φήμης ηθοποιός άλλαξε καριέρα!

Παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, άλλαξε καριέρα!

Έγινε εκδότης

Ο διάσημος ηθοποιός, Keanu Reeves, έκανε στροφή στην καριέρα του, επιλέγοντας αυτή του… εκδότη.

Ο 53χρονος ηθοποιός μαζί με την καλλιτέχνιδα, Alexandra Grant, ξεκίνησε το X Artists’ Books και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου «από το καλοκαίρι, τα X Artists’ Books… παράγουν μια σειρά από εσωτερικούς τίτλους σε περιορισμένα αντίτυπα».

q

Η συνεργασία των δύο ξεκίνησαν για το Ode to Happiness πριν από περίπου 10 χρόνια. Μιλώντας στο «T Magazine» της εφημερίδας «The New York Times» για το νέο του εγχείρημα είπε: «Όχι ότι ανακαλύπτουμε κάτι. Αλλά η ιδέα ενός ποιοτικού βιβλίου είναι σίγουρα μέσα στις φιλοδοξίες μας».

Ανάμεσα στα βιβλία που έχουν μέχρι τώρα κυκλοφορήσεις από τις εκδόσεις X Artists’ είναι το «Zeus», ένα φωτογραφικό δοκίμιο του γάλλου φωτογράφου, Benoit Fougeirol, σε κείμενα του Jean-Christophe Bailly.

Κι αν νομίζεται ότι ο Reeves δεν συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων για τον εκδοτικό οίκο θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, αφού είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις μαζί πάντα την Grant και βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες για την έκδοση των βιβλίων.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/340384-Pagkosmioy-phemes-ethopoios-allaxe-kariera ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...