Πιάστηκαν να αποσυναρμολογούν ποδήλατα του δήμου και συνελήφθησαν.

-Τα είχαν κλέψει νωρίτερα από το Ξενία

Φαίνεται  ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος δύο 15 χρονων φίλων στη Ναύπακτο αφού χθες το βράδυ γύρω στις 20:00 εντοπίστηκαν από διερχόμενο περιπολικό στην περιοχή του Γριμπόβου μπροστά από χώρο εστιατορίου, να προσπαθούν να αποσυναρμολογήσουν δύο ποδήλατα που είχαν κλέψει προηγουμένως από τον χώρο αποθήκευσης των κοινοχρήστων ποδηλάτων στο Ξενία.

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα νωρίτερα όταν οι δύο 15χρονοι φίλοι,ο ένας Αλβανικής καταγωγήςκαι ο άλλος ημεδαπός παραβίασαν τον χώρο όπου ο δήμος Ναυπακτίας φυλάσσει τα ποδήλατα.

Αφού απέσπασαν δύο απ’αυτά,απέναντι από το Ξενία,μπροστά στο χώρο εστιατορίου προσπαθούσαν να τα αποσυναρμολογήσουν για να τα μεταφέρουν ευκολότερα.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας και εντόπισε τους δύο νεαρούς επί τω έργω..

Αμέσως συνελήφθησαν (αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα με εντολή εισαγγελέα) ,ενώ έκθεση σύλληψης σχηματίστηκε στους γονείς των νεαρών για παραμέληση ανηλίκων.

Ποια η τύχη των ποδηλάτων;

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός της πλημμελούς φύλαξης από την πλευρά του δήμου του χώρου όπου φυλάσσονται τα ποδήλατα,αφού αποτελούν περιουσία του Ναυπακτιακού λαού και εύκολη λεία ακόμη και για 15χρονους,ενώ θα πρέπει να μας αναφέρουν εκεί στο δήμου πόσα από τον αρχικό αγορασθέντα αριθμό βρίσκονται στα χέρια του δήμου υπό οποιαδήποτε μορφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...