Πρώτη συνάντηση Καρναβαλιστών-φορέων-δήμου.(Βίντεο)

-Καλλιτεχνικός διευθυντής ο Κ.Κακούρας.

Την πρώτη συνάντησή τους πραγματοποίησαν χθες βράδυ στο δημαρχιακό κτήριο ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Ράπτης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ν.Πλούμης με τους καρναβαλιστές.

Στόχος όπως ειπώθηκε,να μπει το γενικό πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Ναυπακτίας.

“Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις.Θέλουμε τις προτάσεις σας προκειμένου να διαμορφώσουμε μαζί τις εκδηλώσεις “ανέφερε ο Γ.Ράπτης.Μάλιστα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού ανακοίνωσε και τον Κώστα Κακούρα ως τον καλλιτεχνικό διευθυντή των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου για τη φετινή χρονιά.

Ο Κ.Κακούρας αναφερόμενος στις εκδηλώσεις έδωσε ένα πρώτο στίγμα του τι θα δούμε και πως.Όλα αυτά όμως θα οριστικοποιηθούν και θα μπουν σε μια τάξη την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη στις 20.00 το βράδυ) στη δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί.

Πάντως απ’ότι ανακοινώθηκε μέχρι τώρα,δεν θα δούμε το φαινόμενο με τις πολλές μουσικές από τα γκρουπς κατα την καρναβαλική παρέλαση,θα απαγορευτεί το ποτό και η συμμετοχή ζώων,υπάρχει η σκέψη να κλείσει η Νότη Μπότσαρη μπροστά από το λιμάνι (Από το Επισκοπείο) προκειμένου να συνεχιστεί το γλέντι μετά την παρέλαση απρόσκοπτα στο κάτω μέρος της πλατείας του λιμανιού,με την τοποθέτηση εξέδρας ανάμεσα στην πλατεία και το κτήριο Ναυπακτία για τα χορευτικά και τους dj’s,η ώρα έναρξης της παρέλασης δεν καθορίστηκε ακόμη,όπως επίσης δεν καθορίστηκε και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι καρναβαλιστές.

Υπάρχουν σκέψεις φέτος να ακολουθηθεί η διαδρομή Κεφαλόβρυσο-Ν.Μπότσαρη-Παραλία Ψανής,με στόχο να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων,τα οποία θα κινούνται στην οδό Τζαβέλα με αμφίδρομη κίνηση.

Σίγουρα θα ξαναζήσουμε τους Νταβάδες στην οδό Μεζεδίων από τις πολιτιστικές διαδρομές με την ευθύνη του δήμου Ναυπακτίας,υπάρχουν σκέψεις για το παιγνίδι του κρυμμένου θησαυρού και τα παραδοσιακά κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα.

Άρα την επόμενη Τετάρτη στις 20.00 το βράδυ στο κτήριο του δημαρχείου θα ακολουθήσει η δεύτερη συνάντηση δήμου-κοινότητας-φορέων-καρναβαλιστών όπου και θα υπάρξει ένα σαφέστερο πλάνο του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων της Αποκριάς στη Ναύπακτο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...