Πρώτη φορά υποψήφιος για το εμπορικό τμήμα του επιμελητηρίου ο Κ. Πασιόπουλος

  • Ο Κωνσταντίνος Πασιόπουλος με την Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση και τον Π.Τσιχριτζή

Ο Κωνσταντίνος Πασιόπουλος γεννήθηκε το 1974 στο Μεσολόγγι και είναι απόφοιτος τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων.

Επιχειρείν: Δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων από το 1999 και συγκεκριμένα στην εμπορία και διανομή αναψυκτικών και ποτών στην περιοχή του Μεσολογγίου. Πέρα από την προσωπική του επιχείρηση δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και μέσα από τις οικογενειακές επιχειρήσεις με αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο ποτών αναψυκτικών, τη βιοτεχνική μονάδα παραγωγής παγοκύβων καθώς και την παράγωγη και εμπορία των βραβευμένων προϊόντων «ΠΕΛΑΔΑ» ούζο & τσίπουρο των οποίων είναι ο εμπνευστής. Παράλληλα, αφουγκραζόμενος τις δυνατότητες για διεύρυνση της αγοράς, στρέφεται επιχειρηματικά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματοςwww.avgotaraxo.gr το οποίο λειτουργεί επιτυχημένα τα τελευταία 4 χρόνια.
Έτοιμος να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις πλέον εστιάζει στην εξωστρέφεια με την εξαγωγή τοπικών προϊόντων σε διεθνείς αγορές δίνοντας μια νέα δυναμική στις υπάρχουσες επιχειρηματικές του δράσεις.
Συνδικαλιστική δράση: Από το 2000 έως και σήμερα εκλέγεται συνεχώς στη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου έχοντας διατελέσει σε όλες τις θέσεις ευθύνης συμπεριλαμβανομένης και της θέσης του Προέδρου, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Τα έξι τελευταία χρόνια είναι εκλεγμένο μέλος στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και τα 3 τελευταία χρόνια κατέχει την υψηλότερη συνδικαλιστική θέση επιχειρηματία από την Αιτωλοακαρνανία, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε. (Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).
Είναι αυτοδημιούργητος και πρώτη φορά υποψήφιος για το εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...