Σκληρές εκφράσεις Αντ. Φουσέκη κατά ΕΠΣΑ και Α.Ο. Χάλκειας. Δείτε την δήλωση του.

Δηλώσεις που σοκάρουν σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΠΣ Αιτ/νιας έκανε ο υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Λαγούδη και πρώην μέλος της ΕΠΣ Αιτ/νιας Αντώνης Φουσέκης.
Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση.
Λίγες μέρες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Αιτ/νιας θέλω να αναφερθώ στην διαδικασία, το αποτέλεσμα , αλλά και την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο του νομού μας.
Η διαδικασία ήταν μια παρωδία και εξελίχτηκε σε ποδοσφαιρική αλητεία μιας και ο πρόεδρος μαριονέτα  κάλεσε σε βοήθεια για να ανατρέψει την διαγραφόμενη ήττα του φουσκωτούς –μπράβους και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα με τον νομό μας. Τα άτομα αυτά απείλησαν, εκφόβισαν, τρομοκράτησαν, προπηλάκισαν όπου χρειάστηκε , αλλά και εξαγόρασαν κάποιους τάζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Το αποτέλεσμα των εκλογών  υπό αυτό το καθεστώς δεν εκφράζει την ελεύθερη βούληση των σωματείων.  Ήταν αναμενόμενο λοιπόν με όλα αυτά που συνέβησαν στην διαδικασία να προκύψει το αποτέλεσμα που ξέρουμε το όποιο είναι προϊόν εκλογικής νοθείας.
Πραγματικός ηττημένος είναι το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος μαριονέτα  δεν εκφράζει την πλειοψηφία των ομάδων αφού κινείται από προσωπικό συμφέρον και ιδιοτέλεια.  Έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία και αποτελεί σκιά του εαυτού του.
Στην σύντομη προεκλογική διαδικασία  γνώρισα ανθρώπους που είχαν ήθος , εντιμότητα , εμπιστοσύνη και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ανθρώπους που μπορούν να κρατήσουν τον λόγο τους και δεν  σε πουλάνε πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Γνώρισα όμως και ανθρώπους βίαιους και σκληρούς που πορεύτηκαν μαζί με τον πρόεδρο μαριονέτα.
Η επόμενη μέρα όλους εμάς που στρατευτήκαμε δίπλα στον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Λαγούδη μας βρίσκει πιο δυνατούς και ενωμένους. Όλοι οι εκλέκτορες μας , αυτοί που μας στήριξαν αλλά και αυτοί που απειλήθηκαν και αποκλείστηκαν  έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Ο στόχος παραμένει. Να σπάσει το απόστημα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Φίλες και φίλοι αγαπητοί παράγοντες – εκλέκτορες. Εσείς που είστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι αυτοί που βρέθηκαν στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης την μέρα των εκλογών, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και εφόσον χρειαστεί εκφράστε ελεύθερα την επιλογή σας χωρίς να φοβάστε τρομοκρατία και απειλές.
Κλείνοντας θέλω να σταθώ λίγο και στην ομάδα της περιοχής μου τον Α.Ο. Χάλκειας στην οποία έχω δώσει τα διαπιστευτήρια μου. Το σωματείο μου με πρότεινε σαν υποψήφιο με τον συνδυασμό του Γιώργου Λαγούδη στις αρχαιρεσίες τις 11-6-2018. Την ημέρα όμως των εκλογών με την απόφαση των εκλεκτόρων της άλλαξε την απόφαση της . Έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα (με γεωμετρικούς όρους κυβίστηση) δείχνοντας την ανεντιμότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ο πρόεδρος μαριονέτα κατάφερε με κάποιους νταραβερτζήδες που έστειλε, να καταστρέψει αυτό που είχε καταφέρει μέχρι σήμερα η ομάδα μας . Να διαλύσει το οικογενειακό της κλίμα.
Ο Ιούδας πούλησε τον Χριστό για τριάκοντα αργύρια εδώ δεν έχει σημασία αν είναι 32,25, 17. Απλά  την ιστορία πρέπει να την γνωρίζουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ.
Υ.Γ Γεια και χαρά σας βρε πατριώτες !!!
Αντώνης Φουσέκης
Υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτ/νιας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με αδεις τσεπες μπηκες στο μεγαρο..με γεματες.βγηκες….ωραιο υποψηφιο ειχε ο λαγουδης…Δυστυχώς τα νεα μαθευτηκαν και στη…Μακεδονία..το νου σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...