Στη δημοσιότητα τα μηνύματα «φωτιά» που «καίνε» τον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της φίλης του

main

Η δυσπιστία έδωσε την θέση της στην αμφιβολία. Πόσο αθώος είναι τελικά ο Τζιμ Κάρεϊ;

 

Το σενάριο που θέλει τον Αμερικανό ηθοποιό ηθικό αυτουργό στην αυτοκτονία της πρώην συντρόφου, κερδίσει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Αν και στην αρχή θεωρήθηκε από τα μίντια ως μία ακόμη προσπάθεια αφαίμαξης χρημάτων από έναν σταρ, τελικά αποδείχθηκε ότι οι κατηγορίες δεν είναι εντελώς αβάσιμες.

 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξε ο Τζιμ Κάρεϊ με την Καθριόνα Ουάιτ, λίγο πριν την εξαφάνιση και την αυτοκτονία της.

 

Τα μηνύματα αυτά επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της 30χρονης ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και όπως ανέφερε ο ίδιος πρόκειται σε σεξουαλικό νόσημα που της κόλλησε ο ηθοποιός.

 

Στα μηνύματα, η Καθριόνα δείχνει απελπισμένη και ο ηθοποιός ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κατάσταση και την επιμονή της.

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Κατανοώ πως είσαι αγχωμένος. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις»

 

Τζιμ Κάρεϊ: «Εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Μάλλον θα είναι κάτι άλλο καθώς είχα κάνει εξετάσεις πριν βρεθώ μαζί σου».

 

Τζιμ Κάρεϊ: «Σε ευχαριστώ Καθ, νοιάζομαι για σένα πολύ. Αυτό είναι προφανές αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι πολύ στρεσαρισμένος και πρέπει να φύγω. Τελειώσαμε, να είσαι καλά».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Ναι. Μου στάθηκες οικονομικά και σε ευχαριστώ. Αλλά είμαι αφάνταστα πιεσμένη και υποφέρω και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να κάνω νέα σχέση ξανά. Είμαι πολύ πληγωμένη. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μην πάω αύριο στα γυρίσματα. Πες μου αν γίνεται».

 

Λίγα λεπτά μετά η κοπέλα συνεχίζει να του αναφέρει κάποια άλλα συμπτώματα που έχει με εκείνον να της εύχεται να πάνε όλα καλά.

 

Ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος με την επιμονή της πρώην συντρόφου του της απάντησε: «Κατ, ήμουν πολύ γενναιόδωρος και υπομονετικός μαζί σου. Δεν ξέρω τι άλλο ζητάς αλλά πιστεύω ότι δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Κάνω ότι μου ζήτησες και θέλω να σου στέλνω μηνύματα όλη μέρα. Τι κάνω; Προσπαθώ να είμαστε μαζί και εσύ μετά μου στέλνεις ένα μήνυμα σαν αυτό».

 

Τζιμ Κάρεϊ: «Ξέρεις τι εννοώ. Έλα, σταμάτα να είσαι ανόητη. Ήθελα να είμαστε φίλοι, αλλά είσαι ανόητη».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Γιατί με αποκαλείς ανόητη; Έκανα κάτι;».

 

Τζιμ Κάρεϊ: «Έλα, τελείωνε».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Δεν έδωσα τα χαρτιά στην Λίντα γιατί δεν μπόρεσα να τα κοιτάξω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά από το να κοιτάζω συνέχεια στο Twitter για να δω αν είσαι καλά. Τελικά μίλησα χθες με τη δικηγόρο, το συντομότερο που μπορεί είναι την Τετάρτη. Επομένως μπορώ να τα δώσω στην Λίντα αμέσως μετά. Δεν είμαι ανόητη Τζιμ και για αυτό σε παρακαλώ μην με απειλείς. Μην μου μιλάς και δεν θα επικοινωνώ μαζί σου».

 

Τζιμ Κάρεϊ:«Όχι δεν είσαι. Είσαι υπερβολικά δραματική και αγνώμων και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να αλλάξεις, μεγάλωσε».

 

Καθριόνα Ουάιτ: «Δεν είμαι δραματική Τζιμ, για αυτό σε παρακαλώ σταμάτα. Μην μου λες τι είμαι και τι δεν είμαι. Το υπενθυμίζω στον εαυτό μου διαρκώς. Κατ, να είσαι γεμάτη με καλές σκέψεις και καλές ευχές να αισθάνεσαι αγάπη και άσε μακριά το μίσος και τον πόνο».

 

Η πλευρά του ηθοποιού κάνει λόγο για εκβιασμό του πρώην συζύγου της Καθριόνα με σκοπό να κερδίσει χρήματα.

 

1

2

3

4

5

6

7

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...