Στοιχεία για τα αδέσποτα από τον δήμο Ναυπακτίας προς τη δ/νση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής

Στη δημοσιότητα δίνει το τμήμα αγροτικής ανάπτυξης και πρασίνου του τομέα περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας το έγγραφο (9.1.2018) και το excel ,σύμφωνα με το οποίο αποστέλλει στη δ/νση περιφερειακής αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής στοιχεία για τα οφειλόμενα δύο ετών αναφορικά με τα αδέσποτα του δήμου.

Στο excel φαίνεται ότι ο δήμος Ναυπακτίας,τη διετία 2016 και 2017 έχει προχωρήσει σε 76 στειρώσεις αδέσποτων σκύλων με τις ανάλογες σημάνσεις ενώ έχει προχωρήσει και σε 5 υιοθεσίες.

Ωστόσο στα οφειλόμενα του υπουργείου σύμφωνα με την νομοθεσία,όπως αυτό έχει να κάνει με τη δημιουργία ειδικού κέντρου φιλοξενίας (καταφυγίου) ,κτηνιατρικό έλεγχο,συγκρότηση πεντυαμελούς επιτροπής κλπ. φαίνεται ότι υπολείπεται,έχοντας ακόμη να διανύσει αρκετό δρόμο για την υλοποίησή τους προκειμένου η πόλη να διεθετήσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα

 

Δείτε το έγγραφο του δήμου προς την διευθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής καθώς και το excel με τις παρεμβάσεις του στον τομέα των αδέσποτων.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άντε δημαρχάρα και λοιποί δημοκράταροι σύμβουλοι. Εφαρμόστε και κανέναν νόμο που θέσπισε η παράταξη που σας στήριξε στις εκλογές. Αφήστε την γέφυρα. Δείτε μήπως τα διόδια έχουν συμφωνηθεί από τις κατά καιρούς κυβερνησάρες μας και στέψτε τους αγώνες σας στην σωστή κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...