Τα στατιστικά του Παναιτωλικού με το πέρας και της 11ης αγωνιστικής!

Ο Παναιτωλικός με το πέρας και της 11ης αγωνιστικής , παραμένει χαμηλά βαθμολογικά . Είναι 14ος με 10  βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει 2 νίκες , 4 ισοπαλίες και 5 ήττες! Ήταν η 2η του ισοπαλία εκτός έδρας (μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο ) και το 11ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα γκολ ο συντελεστής του είναι στο 11-13. Εντός έδρας 6-7, εκτός έδρας 5-6. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Εκτός έδρας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες!

Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Χόρχε Ντίας με 3 γκόλ, ενώ ο Μοράρ με το γκολ που πέτυχε ακολουθεί τον Μάζουρεκ στη 2η θέση με 2 τέρματα! Τα υπόλοιπα 4, τα έχουν πετύχει οι Κλέσιο, Λόπες, Ρόσα και Χαντάκιας ( ο μοναδικός Έλληνας που έχει σκοράρει) .

Ο Μάζουρεκ παραμένει στην πρώτη θέση με τις τελικές προσπάθειες έχοντας 23 ! Ο Παναιτωλικός παραμένει πρώτος σε κίτρινες κάρτες έχοντας πλέον τον αριθμό ρεκόρ των 45 κίτρινων καρτών!!!

Ήταν ο 3ος αγώνας που ο Παναιτωλικός βρίσκεται πίσω στο σκορ και καταφέρνει να το ισοφαρίσει. Έχουν προηγηθεί τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο (2-2, 1-1). Ήταν το 6ο γκολ που δέχεται ο Παναιτωλικός απ’ το ημίχρονο, ενώ έχει σκοράρει 7 φορές απ’ το 65ο λεπτό και μετά. Μάλιστα απ’ το 65′ – 70′ , ο Παναιτωλικός φέτος έχει σκοράρει 4 φορές έως τώρα!

Επίσης σε 8 αναμετρήσεις στη Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, ήταν η 3η του ισοπαλία (3 ισοπαλίες – 5 ήττες), αλλά αυτή τη φορά με γκόλ (οι προηγούμενες δύο 0-0). Δεύτερη σερί ισοπαλία στα Γιάννενα, μετά το περσινό 0-0.

Ιστορικό το γκολ του Παναιτωλικού με τον Μοράρ, ήταν το πρώτο στους Ζωσιμάδες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ! Σε όλες τις κατηγορίες σε ματς στα Γιάννενα αυτό ήταν το 9ο γκολ του Παναιτωλικού. Τελευταίος σκόρερ πριν τον Μοράρ ήταν ο Καρτσακλής στην ήττα με 3-1 (13/2/05) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...