Τζιτζικώστας: Αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας, δεν είναι απλώς μία κρίση, αλλά μία παρακμή

Τζιτζικώστας: Αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας, δεν είναι απλώς μία κρίση, αλλά μία παρακμή

«Γνήσιος εκφραστής του παλιού ο Αλέξης Τσίπρας»

«Αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας , δεν είναι απλώς μία κρίση, αλλά μία παρακμή», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ομιλία του στα Ιωάννινα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «γνήσιο εκφραστή του παλιού».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Όπως εξήγησε, «σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό πρόβλημα ο πρωθυπουργός έπρεπε να απαιτεί ενισχυτικές λύσεις ασφαλείας και από τον ΟΗΕ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι να συγκαλύπτει με άγνωστο ποια ανταλλάγματα, πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».

«Η βαθιά άγνοια του προβλήματος, είναι αδιανόητα ρηχή για πρωθυπουργό. Η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, δεν κρύβεται πια, μας κάνει να ανησυχούμε βαθιά, για το πότε θα γίνει το μεγάλο λάθος», πρόσθεσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πολίτες, μετά από έξι χρόνια λιτότητας και θυσιών πρέπει να ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν την χώρα, «στο χειρότερο σημείο να αγωνίζεται πάλι, για να μην πέσει στο γκρεμό».

«Η κυβέρνηση τους, αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη. Αυτό που θέλουν είναι να στήσουν το παλιό κομματικό κράτος των φίλων και των κομματαρχών τους . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πια αποδεδειγμένα, η χειρότερη κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...