Φάσεις και γκολ του αγώνα Α.Ο. Χάλκειας – Α.Ο. Λυγιάς. Βίντεο

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των μπαράζ πήρε ο ΑΟ Λυγιάς που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Χάλκειας με το εντυπωσιακό 2-6.
Ο Βεϊζάι ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33′ με τον Δημητρόπουλο στο 40′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 45′ ο Βεϊζάι ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτ έκανε το 0-3 με τον

Δημητρόπουλο στο 49′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Ο ΑΟ Χάλκειας αντέδρασε κει μείωσε σε 1-4 με τον Ανδριτσόπουλο στο 60′ και σε 2-4 στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαβρούτα.
Στο 89′ ο Κατσάμπας έκανε το 2-5 με τον Αποστολόπουλο στο 93′ να διαμορφώνει το τελικό 2-6.
Ο ΑΟ Χάλκειας αγωνίστηκε από το 78′ με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Κάκκου και με 9 παίκτες λόγω αποβολής με β’ κίτρινη του Κυρίτση από το 79′.

ΑΟ Χάλκειας (Στ. Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Μυλωνάς Χ., Ντούμας (55′ Ανδριτσόπουλος), Κυρίτσης, Κάκκος Δ. (56′ Αλμπάνης), Κάππο, Δαδάνης (50′ Κάκκος Ν.), Μυλωνάς Αθ. (46′ Ψυχογιός), Αδραχτάς, Γιαβρούτας, Πελέκης.
ΑΟ Λυγιάς (Φ. Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος, Βασκόπουλος, Βεϊζάι, Κουφογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κουτσαυτίκης, Δημητρόπουλος (82′ Αποστολόπουλος), Κατσίκας(60’Ανδρεόπουλος), Κωτσέτσος (91′ Νικολόπουλος), Σκανιάς (88′ Κατσάμπας)

Φωτο Λαμπρινή Τσιλιγιάννη -Κάμερα Μάρκος Τσιλιγιάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...