Φρικτή δολοφονία μοντέλου: Βρέθηκε ακρωτηριασμένη δίπλα στο μωρό τους

Φρικτή δολοφονία μοντέλου: Βρέθηκε ακρωτηριασμένη δίπλα στο μωρό τους

Η αστυνομία βρήκε το ακρωτηριασμένο σε διαμέρισμα στο West Hollywood τον περασμένο Ιούνιο.

Η 30χρονη Iana Kasin δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Blake Leibel όπως περιέγραφε σε βιβλίο του.

Ο 35χρονος κληρονόμος αφού τη σκότωσε της αφαίρεσε το σκαλπ. Οι αρχές να εντόπισαν το πτώμα της Iana δίπλα στο μωρό της.
Ήταν η μητέρα της που ανησυχούσε και κάλεσε τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της, ο 35χρονος Blake Leibel δεν τους επέτρεπε την είσοδο. Είχε προσπαθήσει να εμποδίσει την είσοδό τους, βάζοντας έπιπλα πίσω από την πόρτα.

1

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν το πτώμα της Iana στο υπνοδωμάτιό τους. Στο κρεβάτι με το άψυχο σώμα της ήταν και η νεογέννητη κορούλα τους. Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει ότι της είχε αφαιρέσει το σκαλπ, είχε δαγκωνιές στο σαγόνι και το πρόσωπό της, ενώ της είχε ξεριζώσει το δεξί αυτί.

1

Τη σκότωσε όπως σε βιβλίο του
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου για το μοντέλο ήταν η αποστράγγιση του αίματος από το σώμα της. Δευτερογενής αιτία θανάτου ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Ο Liebel ήταν έξω με εγγύηση, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό. Επειδή τα θύματα βιασμού δεν ταυτοποιούνται ποτέ, δεν είναι γνωστό αν η Kasian ήταν το θύμα του.

Όταν σκότωσε την Kassian, ο Liebel έγραφε μυθιστορήματα. Σε ένα βιβλίο του έγραφε για έναν παρόμοιο φόνο. Τον χρηματοδοτούσε ο πατέρας του που δραστηριοποιούνταν στο real estate στον Καναδά. Ζούσε με χρήματα που του άφησε η μητέρα του μετά τον θάνατό της από καρκίνο του εγκεφάλου. Οι δικηγόροι του ζήτησαν αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη και ο 35χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302859-PHrikte-dolophonia-monteloy-Bretheke-akroteriasmene-dipla-sto-moro-toys ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...