Αλ. Τσίπρας για Αγία Σοφία: Εδώ αισθάνεται κανείς το βάρος της ιστορίας (ΦΩΤΟ)

Αλ. Τσίπρας για Αγία Σοφία: Εδώ αισθάνεται κανείς το βάρος της ιστορίας (ΦΩΤΟ)

«Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση κατά την επίσκεψη στην Αγία Σοφία, μνημείο του βυζαντινού πολιτισμού, της ορθοδοξίας και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Εδώ αισθάνεται κανείς το βάρος της ιστορίας»

Την χαρά και συγκίνησή του για την επίσκεψη στην Αγία Σοφία εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στο Twitter.

«Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση κατά την επίσκεψη στην Αγία Σοφία, μνημείο του βυζαντινού πολιτισμού, της ορθοδοξίας και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Εδώ αισθάνεται κανείς το βάρος της ιστορίας» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, λέγοντας μόνο ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα τόσο ιστορικό μέρος.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο μνημείο συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αν. υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υφ. Εξωτερικών Μ. Μπόλαρη και τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Δημοκρατίας Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στην ξενάγηση.

ΞΚΗΚ

ΚΛΞΛ

ΛΚ΄Κ

Λ΄Κ

ΛΚ΄ΚΛΛ΄Κ΄Κ΄Κ

΄Λ'Λ'

ΚΛ΄Κ΄Κ

ΚΛΞΛΞΛ

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/353583-Al-Tsipras-gia-Agia-Sophia-Edo-aisthanetai-kaneis-to-baros-tes-istorias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...