Αναβολή… στέψης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακόςήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, αποτέλεσμα που δεν του επιτρέπει από σήμερα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 82΄ όταν ο Τριποτσέρης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και μόλις στο 1΄ ο Καραμπουέ δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Καπίνο. Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός δεν ήταν καλός, οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να μην απειλούνται ιδιαίτερα οι δύο τερματοφύλακες.

Πάντως στο 43’ και σε μια ανύποπτη φάση ο Μάρτινς πιέστηκε, ο Νικολάου έδιωξε πάνω στον Ρέτσο και ο Βασιλείου έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τον Λεβαδειακό με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Πολύ καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λεμονής πέρασε από το ξεκίνημα τον Καρντόσο και στη συνέχεια με την είσοδο και των Καμπιάσο, Μάριν βελτίωσε πάρα πολύ την εικόνα της ομάδας του. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας και μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στρίμωξαν για τα καλά τους παίκτες του Λεβαδειακού. 

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους Βοιωτούς να μην μπορούν να βγουν από την περιοχή τους και να πάρουν ανάσες.

Έτσι στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού ο Σεμπά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή τους και δημιούργησε ρήγματα από τα δεξιά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέοι διάδρομοι προς την περιοχή του Ναμάσκο που τελικά νικήθηκε από τον Καρντόσο στο 89ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος (65’ Μεντί), Μιλιάζες, Νιάσε, Καραχάλιος, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Βασιλείου. 

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Παρέδες, Νικολάου, Ρέτσος, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτιντς, Σεμπά, Ελιουνούσι (54’ Καμπιάσο), Τσόρι (54’ Μάριν), Ανσαριφάρντ (46’ Καρντόσο).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/278644-Anabole-stepses-gia-ton-Olympiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...