Απίστευτα πράγματα από τους Σέλτικς, «ξέραναν» τον Λεμπρόν μέσα στο Κλίβελαντ!

Από την κόλαση στον παράδεισο πήγαν κανονικά και με το νόμο οι Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστώνης να παίρνει σπουδαία νίκη απέναντι στους Καβαλίερς με 111-108, μειώνοντας έτσι σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Ανατολής. 

Οι «Κέλτες» στα μισά της τρίτης περιόδου έχαναν με 18 πόντους διαφορά (61-79), ενώ δεν είχαν στη διάθεση τους το μεγάλο τους αστέρι, Αϊζάια Τόμας, αλλά αυτά δεν αποτέλεσαν λόγο να το βάλουν κάτω. 

Με πάθος και τσαμπουκά, κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του «βασιλιά» Λεμπρόν και με κορυφαίο τον Μάρκους Σμαρτ, πήραν σπουδαία νίκη στο τελευταίο σουτ. Με τρίποντο buzzer beater ο Μπράντλεϊ, διαμόρφωσε το τελικό 111-108 και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στη σειρά. 

Για την ομάδα της Βοστώνης, ο Σμαρτ έκανε τα πάντα, πετυχαίνοντας 27 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Μπράντλεϊ σημείωσε 20 πόντους. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Λεμπρόν, που σημείωσε 11 μόλις πόντους. Κορυφαίοι για τους «Καβς», οι Ίρβινγκ και Λαβ που σημείωσαν 29 και 28 πόντους αντίστοιχα, με τον δεύτερο να έχει και 10 ριπάουντ στη στατιστική του. 

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284927-Apisteyta-pragmata-apo-toys-Seltiks-xeranan-ton-Lempron-mesa-sto-Klibelant ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...