Ελληνική λύση…τι συμβαίνει τελικά.

Του Χρήστου Παγανιά

Μετά απο όσα γίνονται, και ύστερα απο ατελείωτες συζητήσεις όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του Ελληνικού ζητήματος εκεί στην Ευρώπη, απο πολιτικούς και τραπεζίτες δήθεν διεθνούς βεληνεκούς, ένα έχω να πώ…..

Όσοι ελπίζετε στους Ευρωπαίους πλανάστε….Οι Ευρωπαίοι έχουν ξεγράψει την Ελλάδα εξαρχής. Γι’ αυτό και δεν τους απασχολεί η οικονομική μας ανάπτυξη, αλλά ούτε η κοινωνική ή Εθνική μας κατάσταση…..

Θα πείτε εδώ δεν ενδιαφέρει τους εδώ κυβερνώντες που πάντα με ψεύτικες υποσχέσεις υφαρπάζουν την ψήφο μας, οδηγώντας μας εκεί όπου αυτοί επιθυμούν και υπακούουν…..

Οι καθοδηγητές Ευρωπαίοι λοιπόν, οι κερδοσκόποι του χρέους και οι μαυραγορίτες του χρήματος, σκόπιμα εφάρμοσαν πολιτικές που έριξαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση. Είναι πιο εύκολο γι΄αυτούς μ’ αυτόν τον τρόπο να κανιβαλίσουν, προκειμένου έτσι να επιβιώσει η Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, δίνουν την εντύπωση πως μας προορίζουν για σκραπ, για παλιοσίδερα στο διαλυτήριο της Ευρωζώνης που έχει ονομαστεί Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας. Ποτέ άλλοτε δεν ξεπουλήθηκε σε τόσο χρονικό βάθος όλη η Εθνική περιουσία………..

Αν επιτρέψουμε να εφαρμοστεί αυτό, και να συνεχιστεί αυτη η κατάσταση,θα στερήσουμε την δυνατότητα να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν και να μείνουν στον τόπο μας, σε αρκετές νέες γενιές που ακολουθούν για πάρα πολλά χρόνια. , ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ…..



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...