Η εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος για την φωτογράφιση στο λιμάνι της Ναυπάκτου – Δελτίο τύπου

 

Γρ.Κοντοχρήστος: Στόχος μας να προβάλλουμε και όχι να προσβάλλουμε το λιμάνι

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση γύρω από την πρόσφατη φωτογράφιση που πραγματοποίησε η εταιρεία μας στον Λιμένα Ναυπάκτου. Ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε στην φωτογράφιση των νέων φορτηγών οχημάτων μας καθώς θα διέρχοντο από τον δρόμο του Λιμένα Ναυπάκτου. Κατά την φωτογράφιση προέκυψε η ιδέα να φωτογραφίσουμε τα οχήματα στο κάτω μέρος του Λιμένα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις και εκθέσεις στον εν λόγω χώρο, δεν γνωρίζαμε ότι απαιτείται η λήψη αδείας για την φωτογράφιση, τόσο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, όσο και από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου.

Μόλις το πληροφορηθήκαμε, σεβόμενοι την κείμενη νομοθεσία, ανακαλέσαμε από τα σχετικά μέσα μαζικής ενημέρωσης το φωτογραφικό υλικό, ενώ δεν πρόκειται να κάνουμε οποιαδήποτε διαφημιστική χρήση αυτού.

Η εταιρεία μας διαθέτει 27 καταστήματα με διακριτικό τίτλο Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος και 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, απασχολεί 160 εργαζομένους κυρίως από την περιοχή της Ναυπακτίας, στηρίζει καθημερινά τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.α.), και όχι μόνο, και θεωρεί το Λιμάνι της Ναυπάκτου ως σημείο αναφοράς της πόλης μας, το οποίο ήθελε να προβάλλει και όχι να προσβάλλει. Σεβόμεθα τη θέση των αρμόδιων υπηρεσιών, για τον λόγο αυτό δεν κάνουμε χρήση του φωτογραφικού υλικού.

20/02/2017

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας

Γρηγόριος Κοντοχρήστος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...