Η Κ3Μ νικήτρια του 3on3 στο Νέο Χαλκιόπουλο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το 5ο τουρνουά 3on3 που διεξήχθη και φέτος στο Νέο Χαλκιόπουλο και είχε διάρκεια τριών ημερών. Νικήτρια η ομάδα των Κ3Μ που επικράτησε στον μεγάλο τελικό των Trail Brazzers με 22 -20.  Εντυπωσιακός ήταν ο διαγωνισμός στις βολές και τα τρίποντα, κάτι που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση. Ραντεβού ξανά του χρόνου με μεγαλύτερες εκπλήξεις!!

Η ανακοίνωση απ’τους διοργανωτές :

Το 5ο τουρνουά 3on3 έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Στα του τελικού τώρα, η ομάδα των K3M επικράτησε των Trail Brazzers με σκορ 22-20 (!!) σε εναν ευχάριστο και γεμάτο θέαμα αγώνα.
Όσον αφορά τους διαγωνισμούς η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Νικήτρια στον διαγωνισμό βολών αναδείχθηκε η Φιλίππα Γούλα (9/10, Μπαμπακιτσα) ενώ πολύ καλά ποσοστά πέτυχαν οι Βασίλης Ριζογιάννης (8/10,Trail Brazzers) και Τάκης Μόκας (8/10,K3M). Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ήταν ο Γιωργος Νεστωρας (5/10, Trail Brazzers). Ακολούθησαν οι Φιλίππα Γούλα (3/10, Μπαμπακιτσα) και Βασίλης Ριζογιάννης (3/10, Trail Brazzers).
Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τις ομάδες για τη συμμετοχή καθώς και όσους παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...