Η ώρα την Μακεδονίας είναι την Κυριακή στο σύνταγμα.

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να κατακλύσουν την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου την πλατεία Συντάγματος προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που αναμένεται να έρθει προς ψήφιση την ελληνική Βουλή, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκατοντάδες λεωφορεία με διαδηλωτές αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα την Κυριακή για το συλλαλητήριο κόντρα στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και οι μοναχοί του Αγίου Όρους.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα μέσω του Facebook, αναρτούν στο Διαδίκτυο τα δρομολόγια που προγραμματίζεται να φτάσουν στην Αθήνα, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη.

Παίρνουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία. Δίνουμε το “παρών” στο Μεγάλο Συλλαλητήριο.

Στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι Όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε εκεί, έξω από την ελληνική Βουλή, για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για να φωνάξουμε η Μακεδονία είναι ελληνική!

Να μη λείψει κανείς!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα που έκαναν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Το συλλαλητήριο της Κυριακής διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία είχε πραγματοποιήσει και τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει ενεργά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μέσω της καμπάνιας «Respect the Truth» (Σεβασμός στην Αλήθεια) που έχει ξεκινήσει στα κοινωνικά μέσα, ζητώντας από τους πολίτες της Μακεδονίας να συμμετάσχουν μαζικά την Κυριακή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...