Θρίαμβος της Ferrari στην Αυστραλία

Ο Φέτελ χάρισε τη νίκη στη Scuderia!

Σε θρίαμβο της Ferrari εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας του 2017 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χάρισε τη νίκη στη Scuderia, στην πίστα της Μελβούρνης, φέρνοντας την ιταλική ομάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά τη Σιγκαπούρη, το 2015.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, η Ferrari εμφανίστηκε πιο γρήγορη σε σχέση με την περασμένη περίοδο κι έβαλε «από κάτω» τη Mercedes, δείχνοντας ότι φέτος θα υπάρξει συναγωνισμός.  

Στη δεύτερη και τρίτη θέση ακολούθησαν τα «ασημένια βέλη» των Λιούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας, ενώ τέταρτη τερμάτισε η δεύτερη Ferrari, με οδηγό τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής εκκίνησε μετά τον Λιούις Χάμιλτον που είχε την pole position, κατόρθωσε όμως να πανηγυρίσει την 43η νίκη στην καριέρα του και τέταρτη με τη Ferrari, που ήταν η πρώτη για την ομάδα στην πίστα «Albert Park» της Μελβούρνης ύστερα από 10 χρόνια.

«Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς, αλλά για την ώρα είμαστε στο φεγγάρι. Ήταν πραγματικά σπουδαίος αγώνας και τον απόλαυσα», δήλωσε ο Φέτελ μετά τη νίκη του.

Τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), Φελίπε Μάσα (Williams-Mercedes), Σέρχιο Πέρες (Force India), Κάρλος Σάινθ (Toro Rosso), Ντανίιλ Κβιάτ (Toro Rosso) και Εστεμπάν Οκόν (Force India).

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/276580-THriambos-tes-Ferrari-sten-Aystralia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...