Νέα ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Ξηροπηγάδου με θέμα το ίντερνετ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Δ. ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με λύπη μας έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα και μια δυσαρέσκεια από μεμονωμένα άτομα του Δ.Σ. Ναυπάκτου απέναντι στην τοπική κοινωνία του Ξηροπηγάδου και του προέδρου του Τ.Δ. του.

Αιτία αυτής της δυσαρέσκειας έχουμε αντιληφθεί ότι είναι οι συνεχόμενες αναρτήσεις μας στο διαδίκτυο για σημαντικά ζητήματα που αφορούν κυρίως  την τοπική κοινότητα του Ξηροπηγάδου.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτές μας οι δημοτικές τοποθετήσεις μας δεν έχουν στόχο την προσωπική  αντιπαράθεση με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα του Δ.Σ. Ναυπάκτου είτε της συμπολίτευσης  είτε της αντιπολίτευση, αλλά αντιθέτως έχουν σαν στόχο πρώτα την γνωστοποίηση σε όλους σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία καθώς και την παρακίνηση-παρότρυνση προς τους αρμόδιους για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Άποψή μας είναι ότι για να λυθούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά στο τόπο μας είναι απαραίτητη η σύμπνοια και η συνεργασία αυτών των μελών του Δ.Σ. ανεξαρτήτως παραταξιακών σχηματισμών και χρωματισμών.

Το γεγονός ότι σε ορισμένες μας αναρτήσεις γίνονται προσωπικές  αναφορές σε μέλη του Δ.Σ. δεν οφείλετε σε κάποια προσωπική αντιπαράθεση- κόντρα- με τα άτομα αυτά ούτε θέλουμε να τους προκαλέσουμε κάποια «πολιτική ζημία».

Οι αναφορές αυτές έχουν στόχο την γνωστοποίηση στους συμπολίτες μας των θέσεων και των πράξεων του καθενός μας  έτσι ώστε αυτοί με την σειρά τους να γνωρίζουν ποιος «τι ή τι δεν κάνει».

Πιθανόν κάποιοι να πιστεύουν ότι στην δημοκρατία δεν πρέπει οι προβληματισμοί, τα παράπονα και οι ανησυχίες να δημοσιοποιούνται, κάτι που εμάς μας βρίσκει αντίθετους. Εξάλλου όλοι μας στο τέλος κρινόμαστε από τα έργα μας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...