Ορεινή Ναυπακτία:Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή κάστανου και τσίπουρου στην γραφική Άνω Χώρα

Για 19η χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή-θεσμός για την Ορεινή Ναυπακτία του κάστανου και τσίπουρου,στην γραφική και κοσμοπολίτισσα Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας.(Βίντεο-Δηλώσεις)

 


Πλήθος κόσμου ανέβηκε και φέτος στη γραφική αυτή γωνιά της δήμου Ναυπακτίας προκειμένου να απολαύσει άλλα και να συλλέξει κάστανα της περιοχής,να γευτεί το παραδοσιακό τσίπουρο από τα ντόπια σταφύλια,να γευτεί τα παραδοσιακά γλυκίσματα και κεράσματα από τις γυναίκες και τους εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού,αλλά το κυριότερο,για να αφήσει για λίγο τα καθημερινά προβλήματα και τις σκοτούρες προκειμένου να βρεθεί στην όμορφη φθινοπωρινή φύση της ορεινής Ναυπακτίας,κοντά στα φιλόξενα χωριά του δήμου μας ώστε να απολαύσεις τις φυσικές ομορφιές και τις ντόπιες νοστιμιές σε κάποιο από τα δεκάδες εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν πάνω απ΄όλα την παραδοσιακή ρουμελιώτικη φιλοξενία και τα ντόπια γευστικά φαγητά.

Ο δήμος Ναυπακτίας ως χορηγός της εκδήλωσης που πραγματοποιείται για 19η συηνεχή χρονιά,η τοπική κοινότητα,ο πολιτιστικός σύλλογος,οι εθελοντές,οι ντόπιοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού τη περιοχής συνέβαλλαν για μια ακόμη χρονιά ώστε να μιλάμε για μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση,με την οποία η φύση καιοι άνθρωποί της προετοιμάζονται για την έλευση του χειμώνα.

Και σαν τελευταία χρονιά αυτού του δημοτικού κύκλου πριν τις εκλογές,ήταν “¨ολοι τους” εκεί ή σχεδόν όλοι θα λέγαμε.Με πρώτον τον δήμαρχο Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλο συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά,τον αρμόδιο για θέματα πολιτισμού Γιώργο Σιαμαντά,τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Κ.Καρακώστα,τον πρόεδρο του συνδέσμου Χρήστο Σαλαμούρα,την πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη,τον πρώην δήμαρχο Ναυπακτίας και επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν.Γ.Μπουλέ,τον πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου και υποψήφιο δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Νταουσάνη,τους δημοτικούς συμβούλους Σπυρόπουλο,Κανέλλο,Ζιαμπάρα,Αγγελόπουλο,τον πρώην αντιδήμαρχο και πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του Ε.Ε.Σ. Γ.Ράπτη,τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτιας κ. Τσουκαλά ,τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. της Ν.Δ.  Ν.Τσερπέλη,αλλά και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτη πολιτεία” στον δήμο Πατρέων Χρ.Πατούχα,ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Άνω Χώρα.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. SYNEHISETE AUTH THN GIORTH TOU KASTANOU. THAUMASO AUTES TIS GIORTES KA PARADOSEIS STIN NAFPAKTIA. NAFPAKTIOI KAI ROUMELOTES PATRIOTES AUTES OI PARADOSEIS PROSPATHISTE NA MEINOUN KLIRONOMIA STA PAIDIA MAS , EINAI TIMH MAS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...