Ο Πλατανιάς κράτησε στον πάτο τον Λεβαδειακό και κάνει όνειρα πλέι οφ

Ο Πλατανιάς έβαλε βάσεις από νωρίς (3′, 23′) και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε για 35 περίπου λεπτά κατάφερε να πάρει το τρίποντο στη Λιβαδειά (1-2) και να κάνει όνειρα για πλέι οφ. Κολλημένος στην 14η θέση παρέμεινε ο Λεβαδειακός.

Ο Λεβαδειακός μπήκε νωθρά στον αγώνα και μέχρι να… ξυπνήσει ήταν ήδη με δύο γκολ στην πλάτη. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού.

Ο Μενδρινός εκτέλεσε απευθείας και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ναμάσκο, που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, κάνοντας έτσι το 0-1.

Στο 9′ ο Ναμάσκο μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μανούσου, αλλά στο 23′ ο Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά του Σίγκνιεβιτς ο Πλατανιάς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα στην Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν και να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Ο Πλατανιάς έδωσε χώρο και ο Λεβαδειακός έφτανε σε τελικές προσπάθειες. Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 28′, όταν ο Καραχάλιος σούταρε από την μεγάλη περιοχή του Πλατανιά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Τόνι Σίλβα μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Οι Βοιωτοί έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να μειώσουν πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά τα σουτ, αρχικά του Μάντζιου, στο 43ο λεπτό, και έπειτα του Νιασέ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, κατέληξαν άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Στάθης στο 49ο λεπτό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν πίεσαν ψηλά και πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα.

Στο 64′ ο Γιακουμάκης ήταν τετ α τετ με τον Σωτηρίου και ο Στανισάβλιεβιτς τον ανέτρεψε στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σίλβα, που ευστόχησε μειώνοντας σε 1-2 για τον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Πλατανιάς αμυνόταν σωστά και δεν επέτρεψε φάσεις στους γηπεδούχους. Στο 83′ αποβλήθηκε και ο Καραχάλιος και αποκαταστάθηκε η αριμητική ισορροπία. Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ήταν ο κεραυνός του Γιορέντε στο 90′, που έδιωξε σε κόρνερ ο Ναμάσκο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (73′ Σουμπίνιο’), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49′ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος ( 56′ Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Πριντέτα, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88′ Μαραγκός), Μανούσος (53′ Αποστολόπουλος), Σίγκνιεβιτς, Γιακουμάκης (73′ Γιορέντε).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...